Zülfü Livaneli

Tarihler: 17 Mart 2011 Perşembe ~ 17 Mart 2011 Perşembe 17.00-19.00

Yer: Pera Palace Hotel

Adres: Pera Palace Hotel Meşrutiyet Caddesi No:52 Tepebaşı Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 377 40 50

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 17, 2011 ~ Mar 17, 2011

Pera Palace Hotel, Mart ayındaki kültür-sanat buluşmasını, yazar Zülfü Livaneli ile gerçekleştirecek. Livaneli, okurları ile efsanevi Orient Bar’da son kitabı ‘Serenad’ üzerine sohbet edecek. Yazar, bir aşk hikayesi ile başlayan; kişisel ve toplumsal tarihlerin kusursuz dengesini sergilediği romanın mesajlarını okurlarıyla değerlendirecek.

“İstanbul’un İncisi” Pera Palace Hotel, ait olduğu kent ile kucaklaşmak üzere başlattığı “Pera Palace Hotel Perşembe Buluşmaları” etkinliğinde, yazarları, fikir önderlerini çeşitli sohbet toplantıları, okumalar ve panellerde İstanbullularla buluşturmaya devam ediyor. Bir kültürel miras niteliğinde olan Pera Palace Hotel, kültür-sanat buluşmalarının altıncısını, mart ayında deeğrli müzisyen ve yazar Zülfü Livaneli ile gerçekleştirecek.

Livaneli, 17 Mart Perşembe akşamı 17.00-19.00 saatleri arasında okuyucularıyla buluşacak ve Doğan Kitap’tan yeni çıkan romanı “Serenad” ekseninde okurlarıyla sohbet edecek.

‘Serenad’, 1930’larda yaşanmış bir aşkın izini sürerken; bütün siyasi sorunlarda asıl harcananın hep insan olduğu gerçeğini gözler önüne seren, içinde Pera Palace Hotel’de geçen bölümleri de bulunan bir eser.

Zülfü Livaneli ile tarihi bir atmosferde sohbet etmek isteyen edebiyatseverler, 0212 377 40 50 numaralı telefondan yer ayırtarak bu ücretsiz etkinliğe katılabilirler. ‘Perşembe Buluşmaları’nın detayları, otelin www.perapalace.com adresli web sitesindeki “İstanbul’u Keşfedin- Etkinlikler” bölümünden takip edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT