Araştıranlar Sunum Serisi Başlıyor

Araştıranlar Sunum Serisi Başlıyor

Tarihler: 24 Mayıs 2018 Perşembe ~ 24 Mayıs 2018 Perşembe

Yer: SALT Galata, Oditoryum

Adres: Bankalar Cad. No: 11, Karaköy Beyoğlu İstanbul

Web: http://saltonline.org/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 24, 2018 ~ May 24, 2018

SALT Araştırma’da geliştirilen içeriklerin kamusal tartışmaya açılacağı ilk sunumlar, 24 Mayıs’ta SALT Galata’daki Yararlı Sanat Ofisi’nde.

SALT Araştırma’dan modern ve güncel sanat, mimarlık ve tasarım, şehircilik, sosyal ve ekonomik tarih alanlarından öğrenci, akademisyen ve araştırmacıların yanı sıra çeşitli disiplinlerde çalışmalar yürüten kullanıcılar başta olmak üzere yılda 47 bin kişi yararlanıyor. Kurumun 110.000 yayınlık koleksiyonuna, arşiv koleksiyonlarından saltresearch.org’da çevrimiçi erişime açılan 1.750.000’den fazla belge eşlik ediyor.

SALT’ta Araştıranlar sunum serisi, bu koleksiyonlar ve mekânsal olanakların hazırlık ve üretimine destek olduğu içeriklerin kamuya açılmasını amaçlıyor. Davetli araştırmacıların çalışmalarını ayrıntılandırarak katılımcılarla karşılıklı değerlendirmeler yapacağı buluşmalar belirli aralıklarla devam edecek. Bu sayede, hem kullanıcılar arası görüş alışverişi hem de kurumun kullanıcılarıyla birlikte öğrenmesine imkân tanıyan bir ortam sağlanacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT