Felsefe Seminerleri Dizisi

Felsefe Seminerleri Dizisi

Tarihler: 25 Ocak 2018 Perşembe ~ 25 Ocak 2018 Perşembe 18:30

Yer: Akbank Sanat

Adres: İstiklal Cad. No:8,Beyoglu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00-01

Faks: 0212 245 12 28

Web: http://www.akbanksanat.com

E Posta: akbanksanat@akbank.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 25, 2018 ~ Oca 25, 2018

Akbank Sanat, Kasım 2017 - Mayıs 2018 tarihleri arasında düzenlediği Felsefe Seminerleri Dizisi ile son yıllarda felsefenin, bilişsel bilimin, kültürel çalışmaların, tarihin, siyaset biliminin ve sanatın en önemli kavramlarından biri haline gelen “bellek” kavramını ele alıyor.

Çağdaş felsefenin bellek, hatırlama ve unutuş üzerine sorduğu soruları psikoloji, psikanaliz, sosyoloji, fotoğraf, mimarlık ve görsel sanatlar disiplinleri içerisinde ele alınacağı Akbank Sanat Felsefe Seminerleri Dizisi’nin Ocak ayı konuğu Saffet Murat Tuna. Bellek ve Psikanaliz başlığı ile 25 Ocak 2018, Perşembe günü saat:18.30’da Akbank Sanat’ta gerçekleştirilecek seminerde oldukça kompleks bir beyin işlevi olan hafızanın insan duygu, düşünce ve davranışlarının belirlenmesinde ne ölçüde etkili olabileceği konusunu tartışılacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT