Felsefe ve etik kavramı, FMV Işık Okullarında bir araya gelecek

Felsefe ve etik kavramı, FMV Işık Okullarında bir araya gelecek

Tarihler: 07 Aralık 2019 Cumartesi ~ 07 Aralık 2019 Cumartesi 08:45 - 17:00

Yer: FMV Ayazağa Işık Lisesi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 7, 2019 ~ Ara 7, 2019

FMV Ayazağa Işık Lisesi ve Fen Lisesi 1. Felsefe ve Etik Değerler Çalıştayı; 7 Aralık tarihinde, İstanbul genelindeki resmi-özel lise öğrencileri, danışman öğretmenleri ve konukların katılımı ile gerçekleşecek. Etkinlikte, öğrencilerin, etik değerler ve meslek etiğini derinlemesine ele alması ve etiğin önemini bir kez daha vurgulanması hedefleniyor.

13 okuldan 150 öğrencinin bir araya geleceği FMV Ayazağa Işık Lisesi ve Fen Lisesi 1. Felsefe ve Etik Değerler Çalıştayı’nda öğrenciler, eğitim, medya, sanat, tıp ve hukuk komitelerinde çalışmalar yaparak, bildirilerini sunacak. Çalıştayda açılış konuşmasını Prof. Dr. Ahu Tunçel yaparken, medya etiğini İsmail Küçükkaya, eğitim etiğini Prof. Dr. Güncel Önkal, sanat etiğini Deniz Türkali, hukuk etiğini Avukat Vildan Yirmibeşoğlu, tıp etiğini ise Prof. Dr. Özkan Pektaş anlatacak.

Tüm organizasyonunun öğrenciler tarafından yapıldığı çalıştayda gençler, sorgulama ve sorun çözme becerisi, eleştirel düşünme, organizasyon ve iletişim becerilerini geliştirmek, etik duyarlılık ve sorumluluk kazanmak gibi konularda kendilerini geliştirme fırsatı da bulacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT