´Bu Şehr-i İstanbul` Sergisi

Tarihler: 07 Şubat 2011 Pazartesi ~ 16 Şubat 2011 Çarşamba

Yer: Şirket-i Hayriye Sanat Galerisi

Adres: Yeni Kadıköy İskelesi 2. Kat ( Kadıköy Eminönü / Karaköy İskelesi) Kadıköy İstanbul İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 7, 2011 ~ Şub 16, 2011

Shell & Turcas’ın desteğiyle geçtiğimiz aylarda sanatseverlerin beğenisine sunulan; ünlü fotoğraf sanatçısı Tahsin Aydoğmuş’un objektifinden, İstanbul’a ait 105 fotoğraftan oluşan “Bu Şehr-i İstanbul” kitabı aynı adlı sergisiyle sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor.

Zaman, deniz ve insan üçlemesi şeklinde İstanbul’un en güzel fotoğraflarından oluşan “Bu Şehr-i İstanbul”, yoğun ilgi gören Fotoğrafevi sergisinden sonra 4 Şubat’tan itibaren Şirket-i Hayriye Sanat Galerisi’nde sergilenecek. Sergi, 16 Şubat 2011 tarihine kadar açık olacak.

Shell & Turcas; tarihi, kültürel ve sanatsal projelere verdiği desteğe geçtiğimiz aylarda tanıtımı yapılan “Bu Şehr-i İstanbul” kitabıyla bir yeni eser daha eklemişti. 1600 yıllık tarihinde farklı kültürlere ev sahipliği yapmış olan İstanbul’un, fotoğraf sanatçısı Tahsin Aydoğmuş’un objektifinden 105 adet siyah-beyaz kareyle anlatıldığı ‘Bu Şehr-i İstanbul’ kitabı hem Türkçe hem de “Istanbul: A Timeless Journey” isimli İngilizce bölümleriyle sanatseverlerin beğenisine sunulmuştu. Kitapta yer alan seçme fotoğraflardan oluşan “Bu Şehr-i İstanbul” sergisi, Ocak ayında Taksim Fotoğrafevi’nde sergilendi.

Serginin gördüğü yoğun ilgi nedeniyle Bu Şehr-i İstanbul şimdi de Anadolu yakasında sanatseverlerle buluşuyor. Sergi, İstanbul Kadıköy’deki Eminönü Vapur İskelesi’nin 2. katında yer alan Şirket-i Hayriye Sanat Galerisi’nde 4 Şubat – 16 Şubat tarihleri arasında gezilebilecek.

Shell & Turcas İcra Kurulu Başkanı George Spanoudis serginin tüm sanatseverlere açık ve ücretsiz olduğunu vurgulayarak, “Shell & Turcas olarak şirket kuruluş öykümüzün başladığı İstanbul bizim için özel bir anlam taşıyor. Dünyanın en güzel ve en etkileyici kentlerinden biri olan İstanbul’u betimleyen “Bu Şehr-i İstanbul” kitabını sanatseverlerin beğenisine sunduk.

Aynı adlı fotoğraf sergimizi İstanbul’un farklı noktalarında halkımızla buluşturmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. İstanbul’un eşsiz tarihi güzelliğini; zaman, deniz ve insan bakış açılarıyla anlatan fotoğrafları İstanbul aşıklarının ve tüm sanatseverlerin beğeneceğini umuyor, tüm halkımızı sergimize bekliyoruz.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT