´Üçgüdü Ortaköy’de´ Şebnem Keçeli – Pembe Tüzüner – Tina Varon Heykel Sergisi

Tarihler: 20 Aralık 2010 Pazartesi ~ 15 Ocak 2011 Cumartesi

Yer: Ortaköy Sanat Galerisi

Adres: Dereboyu Caddesi No:12 A Ortaköy İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 236 58 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 20, 2010 ~ Oca 15, 2011

Yol
Heykel serüveni emek, kendi kültürünün devamlılığını ister, çaresizlik değil hayatın ta kendisidir. Heykel, üç boyutluluk ilişkileri içinde hayatin rengini, umudu, umutsuzluğu, kadın formunda değişkenliği, estetiği, kuş formuna girip özğürlüğü, gerçek anlamda formlaştığında hayatın karmaşık olan her şeyini hissettirir. Ona verilen emek alın teri, sevgi heykelin içinde olanlara kısa ve uzun zaman diliminde bütün samimiyetiyle geri döner.

21.Yüzyılda her şeyin ekonomiye ve soyut ilişkilere dönüştüğü zaman dilimi içinde var olmayan ortada olmayan düşüncenin üç boyuta dönüşmesi zaman için en önemli insanlık ilişkisidir. Ve bu taşın direncini kırarak, demirin ısısına dayanılarak, ahşap’ın hassasiyetini keşfederek, bronzun rengini dokusu parlaklığı severek, hayatımızdan parçalar ekliyorsak ciddi bir sanat ilişkisine başlamışız demektir. Sebnem Keçeli , Tina Varon, Pembe Tüzüner bu üç hanım yılların öğretisine emek vererek farklılıklarını, kadın olmalarını, yaşamlarını formlaştırmaya başladılar. Hiç birimizin bitiremiyeceği ancak samimiyetle yaklaşıldığında küçük katkılar yapabileceğimiz heykel serüvenine hoş geldiniz.

Yunus Tonkuş

Galerimiz Pazar hariç hergün 11:00 – 19:00 saatleri arası açıktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT