10. Teras Sergisi

10. Teras Sergisi

Tarihler: 26 Haziran 2018 Salı ~ 28 Ekim 2018 Pazar

Yer: Elgiz Museum

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 26, 2018 ~ Eki 28, 2018

Sergide yer alan sanatçılar: Abdulkadir Hocaoğlu, Ahmet Aydın Atmaca, Aslı İrhan, Başak Cansu Güvenkaya, Burcu Erden, Bülent Çınar, Caner Şengünalp, Cemre Demirgiller, Çağdaş Erçelik, Fulya Asyalı, Furkan Depeli, Gizem Türkdoğan, Gözde Can Köroğlu, Halil Daşkesen, Kemal Özkan Arslan, Kutlu Alican Düzel,

Muhammet Hanifi Zengin, Olcay Ataseven, Özgür Mehmet Sakallı, Pınar Yılmaz, Sanem Tufan, Tanzer Arığ, Timuçin Erk, Tuncay Koçay, Vasilisa Chugunov 2001’den bu yana sanat faaliyetlerine devam eden Elgiz Müzesi bu yıl 2000 metrekarelik açık hava alanında 10.Teras Sergisi Başka Bir Tepeden'i gerçekleştiriyor.

Teras sergisi bu yıl da önceki yıllarda olduğu gibi açık çağrı ile gerçekleşti. İstanbul temalı bu heykel sergisine her sanatçı kendi İstanbul algısı ve imgesiyle katıldı.

Kars, Isparta, Eskişehir, Ankara, İzmir ve İstanbul gibi farklı şehirlerden heykeltıraşların yer aldığı bu sergi günümüz İstanbul’una içeriden ve dışarıdan bir yorum getirdi. Her bir bakış açısı İstanbul’un apayrı bir tepesinde Maslak’ta Elgiz Müzesi terasında buluştu. 

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT