Adı Yok Kendi Var

Tarihler: 19 Ocak 2009 Pazartesi ~ 31 Ocak 2009 Cumartesi

Yer: KarArt

Adres: Kadife Sokak No 16 Kadıköy İstanbul

Telefon: 216 330 31 51

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 19, 2009 ~ Oca 31, 2009
KargART’da “Gösteri” Var!
Açılış: 19 Ocak Pazartesi, Saat: 20:00
19- 31 Ocak
attack by Şenol Erdoğan

ADI YOK KENDİ VAR
“Eylem sergilemekse yapılan iş mecburen sergi adını alır mı, alırsa bu bir sergi mi: değil. Biz kendi içimizde yapılan işe gösteri demeyi uygun gördük, hiçbir argüman üretmemekten yanayız bu tanım üzerine. Özellikle ardımızda bıraktığımız yıl içerisinde “sol” ve “68” ticari birer nesne olarak hiç olmadığı kadar sömürüldü ve bizim hep varolan romantikleştirmeden beslenen bu sömürüye olan mide bulantımız hat safhaya ulaştı. 68 tarihine ve bağıntılanabilecek tüme karşı “yitik sevgili” tripleri beslemektense yeni rakamlar, şimdinin rakamlarını üretmek düşüncesi daha ağır basmakta. Dünün varolmadığına ve şimdi içerisinde eyleme inanan insanlar olarak kendi dilimizce bir şeyler yapmaya karar verdiğimizde ortaya bu gösteri çıktı işte. Bu da bizce, sadece bizce. Bu kolektif iş, kültür terörizmine yaşamını vakfetmiş sevgili Şenol Erdoğan’ın başının altından çıktı ve yakın bir takım kişi ve otonomlarca desteklendi; Kadıköy Underground Poetix, New Media Theory Group, 645 Yayıncılık bunlardan bazıları. Tamamen saptırma ve çalıntılama görselliğin, yeni manifestolarla desteklendiği bu önemsiz gösteri için bizden yazmamızı istediğimiz yazı da böylelikle ortaya çıktı.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT