Ahmet Polat / KÖKLER

Ahmet Polat / KÖKLER

Tarihler: 23 Haziran 2020 Salı ~ 31 Ekim 2020 Cumartesi

Yer: Kalyon Kültür

Adres: Meşrutiyet, Şair Nigar Sk. No:20 şişli İstanbul

Telefon: 212 274 26 06

Web: https://www.kalyonkultur.org/

E Posta: info@kalyonkultur.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 23, 2020 ~ Eki 31, 2020

Uluslararası sanat kurumları tarafından birçok ödüle layık görülen, dünyanın en önemli müzelerinde eserlerine yer verilen sanatçı, küratör ve araştırmacı Ahmet Polat’ın yeni sergisi Mart 2020’de Kalyon Kültür Merkezi’nde açılıyor.

Dünyanın en önemli fotoğrafçılık kurumu olan ICP’nin (International Center of Photography – Uluslararası Fotoğraf Merkezi, New York) düzenlediği 22. Infinity Awards’da “Genç Fotoğrafçı” ödülünü kazanan ilk Türk fotoğrafçı olan, yapıtları Rijksmuseum (Amsterdam), Stedelijk Müzesi (Schiedam), Hermitage Müzesi (Amsterdam), FOAM Müzesi (Amsterdam), Bahreyn Ulusal Müzesi, Bozar (Brüksel) gibi önemli uluslararası kurumlarda sergilenen sanatçı, küratör ve araştırmacı Ahmet Polat’ın yeni projesi “Kökler”, kapılarını 2020’de açan Kalyon Kültür Merkezi’nin ilk sergisi olarak izleyiciyle buluşuyor.

Fotoweek Fotoğraf Festivali tarafından 2015 yılında “Hollanda’nın Fotoğraf Elçisi” unvanına layık görülen Polat, Türkiye’de daha önce İstanbul Modern, İstanbul Tasarım Bienali, Resim Heykel Müzesi (Ankara), Galeri x-ist (İstanbul), DEPO (İstanbul), Leica Galeri İstanbul ve Karşı Sanat’ta (İstanbul) sergiler açtı. “Kemal’s Dream” adlı kitabı 2012 yılında Amsterdam’daki Unseen Fuarı’nda tanıtıldı. 2013 yılında Hollanda’nın en önemli fotoğraf ödüllerinden Dutch Doc Award’a “Kemal’s Dream” ve “Esmer Ay” isimli iki farklı projesi ile aday gösterildi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT