Ahşaba Dokunmak Sergisi

Ahşaba Dokunmak Sergisi

Tarihler: 15 Şubat 2017 Çarşamba ~ 03 Mart 2017 Cuma

Yer: Barış Manço Kültür Merkezi

Adres: Caferağa Mahallesi, Moda Caddesi, Nail Bey Sokak (Caferağa Spor Salonu Yanı) Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 418 16 46

Web: http://www.bmkm.gen.tr

E Posta: info@bmkm.gen.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 15, 2017 ~ Mar 3, 2017

Heykeltıraş ve ressam Ayhan Tomak’ın, atölyesine devam eden öğrencilerinin çalışmalarından derlediği “Ahşaba Dokunmak” sergisi, 11 Şubat – 03 Mart 2017 tarihleri arasında Barış Manço Kültür Merkezi’nde ziyaret edilebilir.

Ayhan Tomak, farklı mesleklerde profesyonel olarak çalışan ve ortak ilgi alanları ahşap olan öğencilerine 2009 yılından bu yana Balat’ta bulunan atölyesinde “Ahşap Yontu” dersleri veriyor. Tomak, kendisinin de usta-çırak ilişkisiyle öğrendiği ahşap sanatını atölye çalışmalarıyla yeni insanlara aktarmaktan memnuniyet duyduğunu belirtiyor: “Eğitimlere gelen farklı yaşlardan, ülkelerden ve meslek gruplarından öğrencilerim var. Karşımdaki öğrencinin samimi bir şekilde bu işi sevdiğini hissedersem, bildiğim her şeyi en ince ayrıntısına kadar öğretmeye çalışıyorum. Sergilediğimiz bu eserlerin hepsi belki sanatsal açıdan mükemmel değil, ancak ahşaba dokunmanın verdiği keyifle ortaya çıkan samimi çalışmalar…”

Atölye çalışmalarına estetik cerrahtan avukata, akademisyenden takı tasarımcısına, mimar ve öğrencilere kadar pek çok farklı meslek grubundan isim katılıyor. Her biri ahşaba farklı bir yorum katan öğrencilerin eserleri arasında heykel ve rölyefler, klasik el oyması örnekleri ile küçük ahşap obje tasarımları yer alıyor. 3 Mart’a kadar ziyaret edilebilecek sergi boyunca, Ayhan Tomak tarafından workshoplar da düzenlenecek.

Sergide Ayhan Tomak’ın iki eserinin dışında öğrenciler; Ali Alamedy, Ceren Kurtoğulları, Doğa Mengüç, Ercan Güngör, Ertan Öztürk, İlknur Cebir, İrem Hakyemez, Lale Akgün, Neslihan Can, Neşe Konca, Sarven Dinkiyan, Serkan Uzunay, Sırma Aylanç, Soner Özata, Soner, Tatlıdede, Şahide Yazıcıoğlu, Şirin Kıyıcı, Zeynep Sivrioğlu Başar, Zuhat Efe‘nin toplam 32 çalışması yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT