Ali İbrahim Öcal - Kekre

Tarihler: 21 Eylül 2010 Salı ~ 23 Ekim 2010 Cumartesi

Yer: Daire Sanat Cihangir

Adres: Akarsu Cad. Şimşirci Sok. Santral Apt. No: 11/1 Cihangir Beyoğlu İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 244 12 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 21, 2010 ~ Eki 23, 2010

Ali İbrahim Öcal - Kekre

Daire Sanat Cihangir, Akbank Sanat “Günümüz Sanatçıları İstanbul Sergisi” ve Siemens Sanat “Sınırlar-Yörüngeler 06” seçkilerinden tanıdığımız resim ve video sanatçısı Ali İbrahim Öcal’ın ilk kişisel sergisine ev sahipliği yapıyor.

Sanatçı bu sergide bizi, yaşam ve ölüm üzerine kurduğu kendi içsel pratiklerine davet ediyor. Yaşam veren, yaşamı kutsayan iki olgu olarak ortaya konulan “toprak” ve “anne” etrafında şekillen imgeler, tuval üzerine akrilik resimlerin yanı sıra video ve yerleştirme gibi farklı disiplinlerin bir araya gelmesiyle görünürlük kazanıyor. “Burada kalma arzusu”nu ifade ederken kendi annesini yaşamsal bir figür olarak imleyen sanatçının çalışmaları, “son”un temsili olan toprağın altına işaret ederek, yaşamın sonsuz kudretine de bir methiyede bulunuyor.

Ali İbrahim Öcal’ın kavramsal ve biçimsel kurgusuna fotoğraflar üzerinden başladığı, edebiyat ve sinema dünyasından da çeşitli referansların takip edilebileceği, Nisan 2010’dan bu yana ürettiği eserlerini içeren sergisi, 21 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasında Salı - Cumartesi 11.00 - 19.00 arası Daire Sanat Cihangir’de görülebilir.
www.dairesanat.com
info@dairesanat.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT