Alternatif Sesli Rehber Modyogayd İzleyicilere Sergilerin Ötesine Geçen Bir Yolculuk Vadediyor

Alternatif Sesli Rehber Modyogayd İzleyicilere Sergilerin Ötesine Geçen Bir Yolculuk Vadediyor

Tarihler: 05 Kasım 2019 Salı ~ 17 Kasım 2019 Pazar

Yer: Arter Galeri

Ücret: Ücretsiz

Adres: Irmak Caddesi No: 13 Dolapdere Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 37 67

Faks: 0212 292 07 90

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 5, 2019 ~ Kas 17, 2019

Arter’in yeni binasında başlattığı performans programı, Modyogayd ile devam ediyor. Gizem Karakaş ve Etem Şahin’den oluşan Medyartiz’in, Arter’in Dolapdere’deki yeni binasıyla ilişkilenen performansı, 5–17 Kasım tarihleri arasında Arter sesli rehber cihazları aracılığıyla ücretsiz olarak deneyimlenebilecek. İkilinin Arter’de ve çevresinde tanık oldukları gizemli olayların yanı sıra dinledikleri efsaneler ve kehanetleri de kurgulayarak oluşturdukları Modyogayd, ziyaretçileri sergilerin ötesine geçen bir yolculuğa çıkaracak.

Dolapdere’deki yeni binasında hayata geçirdiği Etkinlik Programı ile sanatın tüm disiplinlerinden yenilikçi örneklere ve nitelikli yorumlara yer veren Arter, Eylül 2019–Mayıs 2020 tarihleri arasında bir performans sanatı seçkisi de sunuyor.

Selen Ansen’in küratörlüğünü üstlendiği performans programı, Kutlama, Katılma ve Tınlama başlıklarını taşıyan, birbiriyle ilişkili ve ardışık üç bölümden oluşuyor. Performans programının eylül ayında başlayan ilk bölümü Kutlama, Gizem Karakaş ve Etem Şahin’den oluşan Medyartiz’in Modyogayd isimli performansı ile sona eriyor. Performans programı, Aralık ayında Katılma başlıklı ikinci bölümüyle devam edecek.

Ziyaretçilere alternatif bir sesli rehber turu sağlayan Modyogayd, galeri mekânını şeffaflaştırarak içerisiyle sınırlı kalmayan, dışarıdaki dünyayı da içeriye taşıyan bir deneyim alanı açacak. İkilinin Arter ve çevresinde tanık oldukları gizemli olayların yanı sıra dinledikleri efsaneler ve kehanetleri de kurgulayarak oluşturdukları bu sesli rehber, ziyaretçileri kurumda yer alan sergilerin ötesine geçen bir yolculuğa çıkarmayı hedefliyor. Modyogayd, 5–17 Kasım 2019 tarihleri arasında Arter sesli rehber cihazları aracılığıyla, ziyaret saatleri boyunca ücretsiz olarak deneyimlenebilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT