Atilla Galip Pınar `Tutsak`

Tarihler: 02 Mart 2011 Çarşamba ~ 22 Mart 2011 Salı

Yer: Galeri Ihlamour

Adres: Ahmet Fetgari Sok. 28-A Teşvikiye İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 241 76 66

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 2, 2011 ~ Mar 22, 2011

Çağımızda var/ol/mak durumu postmodernizmin bir gereği olarak süreklilik kavramı ile gerçekleşmektedir. Çünkü herşey kısa ömürlüdür ve geçicidir. Ölüm var/olma durumunu en iyi anlatan karşı argümandır ve yaşam, vurgusunu ölümden alır. Sözkonusu yaşam-ölüm döngüsünde kaygılar, tutsaklıklar, kökler, çaresizlikler ve bunun gibi pek çok ara duygu ve durumu görmek mümkündür.

Günümüz insanı, teknolojik gelişmelerin hızıyla şekillenen hayatları içinde süreklilik duygusunu kaybetmekte, kişisel ve toplumsal yükümlülüklerini ve bağlarını yitirme arasında ruhsal bir dengesizlik/bozguna uğramışlık hissi yaşamaktadır.

Atilla Galip Pınar; 14 resim ve 1 heykelden oluşan sergisinde ; tutsaklığının farkına varan bireyin yaşadığı tedirginliği ;kök-köksüz olma, yaşam-ölüm, tür-melezleşme, mekâna sıkışma –mekânsızlık gibi kavramlar üzerinden anlatıyor.

Atilla Galip Pınar’ın ‘ Tutsak ‘ adlı sergisi, 2 Mart-22 Mart tarihleri arasında Galeri Ihlamour’da görülebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT