Atonal 9 Solo

Atonal 9 Solo

Tarihler: 19 Eylül 2019 Perşembe ~ 17 Kasım 2019 Pazar

Yer: Barın Han

Adres: Binbirdirek, Boyacı Ahmet Sk. No:8 Fatih İstanbul

E Posta: atonal9solo@gmail.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 19, 2019 ~ Kas 17, 2019

Barın Han, 9 sanatçının solo sergisinin yer aldığı bir seçkiyle hayata yeniden döndürülüyor. Türkiye'nin önde gelen hat ve cilt sanatçılarından biri olan Emin Barın'ın uzun yıllar atölye ve ciltevi olarak kullandığı ancak bir süredir kullanılmamış olan mekan, kültür ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yapmak üzere yeniden canlanıyor. Çemberlitaş'ta yer alan han, Emin Barın’ın hayatta olduğu dönemde sanatçıların her hafta Perşembe günleri bir araya geldiği toplantılar ile birçok sanatçının yolunun geçtiği ve üretimine etki eden bir mekan da olmuştur. Burada ortaya çıkan sergi, geçmiş ve bugün arasında bir bağ kurmayı amaçlıyor.

Atonal 9 Solo, tarihsel bir an içinde toplumsal akışın bütünü dışında yer tutmuş olasılıklar, küçük otonom varoluşlar, kaçış çizgileri ve bireysel oluş denemelerini kendine dert edinen 9 sanatçının 9 solo sergisini tek bir başlık ve mekan bütününde bir araya getiren konsept bir sergidir. Alışılmış karma sunumların ötesinde, her bir sanatçının düşünsel, üretimsel özerkliğini ve sergi mekanı üzerinden öznelliğini öne çıkaran ve estetik tekillikler aracılığı ile kolektif imge yaratan bir deneydir.

Atonal 9 Solo kapsamında son dönemdeki kişisel üretimlerini göreceğimiz sanatçılar; Cins, Eda Soylu, Emre Zeytinoğlu, Fulya Çetin, İrfan Önürmen, Merve Denizci, Metin Ünsal, Numan Okutan ve Rafet Arslan. Kürasyonu Bengü Gün tarafından yapılan sergi 19 Eylül-17 Kasım 2019 tarihleri arasında Çemberlitaş Barın Han’da ziyaret edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT