Ayşen Karakaya - Ali Atmaca Diyaloglar/ Dialogues Sergisi Galeri

Tarihler: 06 Mayıs 2015 Çarşamba ~ 31 Mayıs 2015 Pazar

Yer: Galerimiz Teşvikiye

Adres: Hüsrev Gerede cad. Deniz apt. 64 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 241 76 66

Faks: 0212 241 73 89

Web: http://http://www.galerimiz.com

E Posta: info@galerimiz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 6, 2015 ~ May 31, 2015

Usta sanatçı Ali Atmaca ve genç jenerasyondan Ayşen Karakaya’nın Bodrum’da kesişen yolları, izleyicilerine farklı iki kuşak sanatçıların alış-verişlerini ve usta-çırak ilişkisini yansıttığı yeni eserler sunuyor. Galeri/Miz, 5 Mayıs- 31 Mayıs 2015 tarihleri arasında bu dinamiklerin hayata geçtiği Dialoglar Sergisi’ne ev sahipliği yapıyor. Ali Atmaca ve Ayşen Karakaya, Bodrum Gümüşlük’ te Atmaca’nın kaleme aldığı roman üzerinden kurdukları dostluğu, atölyeye taşıdılar. Sergide iki sanatçının da ayrı ayrı resimlerinin yanı sıra aykırı üsluplarını tek bir tuvalde birleştirdikleri eserleri de yer alıyor.

Usta-çırak ilişkisi, sanatçıdan sanatçıya aktarılan bilgi, sanatın kendini çoğaltmasını, bakış açılarının yeniden düzenlenmesini getirir. Bir kuşağın temsilcisinden diğerine, sanatçıdan sanatçıya zarifçe aktarılan, farklı kimliklerin, akılların, ruhların bir araya gelişiyle şekillenen bu diyaloğun Galeri/Miz’deki bu sergiyle izleyicisiyle de kurulması bekleniyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT