Belma Yağmur’un Yeni Resim Sergisi Sanatseverlerle Buluşuyor

Belma Yağmur’un Yeni Resim Sergisi Sanatseverlerle Buluşuyor

Tarihler: 02 Aralık 2022 Cuma ~ 08 Aralık 2022 Perşembe

Yer: ART 212 Sanat Galerisi

Adres: Kadırgalar Cad. 8-B Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 240 22 82

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 2, 2022 ~ Ara 8, 2022

İnsanın Kaos ile Olan Serüvenine Tuvalden Yolculuk

Yaratımın sürecine ilişkin ‘’İnsan ve kaos sergim iç dünyamı paylaşım sürecimdir.’’ diyen Ressam Belma Yağmur’un ‘’İnsan ve Kaos’’ adlı resim sergisi, 2 Aralık’ta sanatseverler ile buluşuyor.

Belma Yağmur’un yeni sergisi ‘’İnsan ve Kaos’’ 2 Aralık’ta Nişantaşı’nda Art 212’de sanatseverlerle buluşacak. Yağmur, 8 Aralık’a kadar sürecek olan serginin içeriğine ve ortaya çıkışına ilişkin şunları söyledi:

‘’Hepimizin hayatın değişik evrelerinde kaos yaşadığı dönemler vardır. Belirsizlikler, beklenmedik olaylar bizi bazen bir tünele atabilir, kaosun içine sürükleyebilir. Bu süreçler bizi yorduğu kadar, besler de. Açmazlarımızı tanır, iç benliğimize yolculuk yapar, kendimizle buluşuruz. Kendimizi yeniden yaratma sürecimiz başlar. Bununla da yetinmeyiz; doğal bir devinim olarak iç dünyamızı paylaşma arzumuz doğar. Her sanat dalı için bu böyledir; sanatı üreten için de sanata maruz kalıp kendi yolculuğuna bir ışık bulan için de bu böyledir. “İnsan ve Kaos” sergimdeki eserlerim, iç dünyamı sanatseverler ile paylaşım sürecimdir.’’

Belma Yağmur, ‘’İnsan ve Kaos’’ sergisinin ön sözüne –bir kaos çağında yaşayıp, asırlardır tüm dünyaya ışık tutan- Mevlana’yı konumlandırıyor.

Kötü bir döneme girdiğinde ve her şey sana karşı gibi
göründüğünde; Bir dakika bile dayanamayacakmışsın
gibi hissettiğinde sakın pes etme! Çünkü işte orası gidişatın
değişeceği yer ve zamandır.
Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT