Bernd Kirschner - Reflections – Yansımalar

Tarihler: 18 Kasım 2014 Salı ~ 05 Ocak 2015 Pazartesi

Yer: Bauart Galeri

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 18, 2014 ~ Oca 5, 2015

Dünyaca ünlü Alman ressam Bernd Kirschner’in, “Reflections – Yansımalar” başlıklı sergisi Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Galata Kampüsü’nde açılıyor!

“İstanbul Berlin Sanat Köprüsü” çerçevesinde Rebecca Raue ve Anna Heidenhain’ın sergisinin ardından atılan diğer büyük adım olarak gözüken “Yansımalar” sergisi Galerie Michael Schultz Berlin-Seoul-Beijing işbirliği ile gerçekleştirilecek.

Yansımalar, hava, su ve genellikle bunlarla ilişkisi içinde saydam bir etki yaratan figürler belirleyici görsel temalar oluşturan Bernd Kirschner, eserlerinde hava ve suyu çeşitli biçimlerde görünmez maddeselliklere bürüyor. Sayısız saydam boya katmanları ile ışığın içinden geçerek ziyaretçilerin ilgisini çekebilecek filtre etkisi yaratıyor. Böylece yansıma prensibinin etkisini sadece tematik olarak değil aynı zamanda teknik olarak da ortaya koyan Alman ressam, resim sanatının özünü yaptığı çalışmalarda aynı ölçüde anlatıyor.

Resimlerinde aynı zamanda insan gözünün görme prensibini de anlatan başarılı ressam, eserlerinin sırlarını “kesin bir belirsizlik” içinde anlattığını söylüyor. BAUART Galeri’de sergilenecek olan “Reflections – Yansımalar” sergisi 14 Kasım 2014 tarihinde açılacak. 5 Ocak 2015 tarihine kadar ziyaretçileri büyüleyecek bu sergi, 10:00 ile 20:00 saatleri arasında Bauart Galeri’de gezilebilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT