Bienal Özel Bileti 2 Kişi

Tarihler: 10 Kasım 2019 Pazar ~ 10 Kasım 2019 Pazar 10 Kasım 2019 15:00

Yer: Bienal Mekanları

Ücret: 1. Kategori - 300.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 10, 2019 ~ Kas 10, 2019
16. İstanbul Bienali’nin 12-13 Eylül tarihlerindeki ön izleme günlerine ve açılış partisine katılım gibi pek çok ayrıcalığı beraberinde getiren Bienal Özel bileti, bienale bireysel olarak destek sunmanın bir yolu.

Bienal Özel bileti, sanatseverlere 16. İstanbul Bienali’ne bireysel olarak destek sunarken bienali çok daha özel bir açıdan tecrübe etme imkânı sunuyor. Bienal Özel biletinin size sağladığı ayrıcalıklar arasında bienali herkesten önce, 12-13 Eylül tarihleri arasındaki ön izleme günlerinde, uluslararası sanat profesyonelleri ve basın mensuplarıyla birlikte ziyaret etme ve açılış partisine bienalin davetlisi olma imkânı bulunuyor. Tüm bu ayrıcalıklara ek olarak Bienal Özel sahipleri, bienalin rehber kitabını ücretsiz ediniyor ve diğer bienal yayınları ile hediyelik ürünlerde %10 indirim sahibi oluyor. İKSV ile anlaşması bulunan pek çok kafe, restoran, kitabevi ve müzikevinde değişen oranlarda indirim hakkı da Bienal Özel’in ayrıcalıkları arasında. Bienal Özel, ayrıcalıkları tek ve çift kişi için geçerli olmak üzere iki türde satışa sunuluyor.

-Bienal mekânları, açılışı takip eden ilk pazartesi günü, yani 16 Eylül’de açık olacak ve rehberli turlar rutin saatlerinde gerçekleştirilecektir.-Pera Müzesi pazar günleri 12.00’de açıldığından 11.00’deki rehberli tur düzenlenmez. Cuma günleriyse müze 22.00’ye kadar açık olduğundan saat 20.00’de ek rehberli turlar düzenlenir.-Bir rehberli tura yirmi veya daha fazla kişiyle katılım sağlamak istiyorsanız indirimli grup biletlerinden yararlanabilirsiniz. Size veya misafirlerinize özel VIP tur taleplerinizde veya grubunuzdaki katılımcı sayısı yirmiyi aşıyorsa İKSV’ye rehberlitur@iksv.org adresinden ya da (212) 334 08 30 numaralı telefondan ulaşarak rehberli tur rezervasyonunuzu kendi tercih edeceğiniz bir gün ve saate yaptırabilirsiniz.-Büyükada’da bulunan bienal mekânlarında rehberli turlar yalnızca çarşamba, cumartesi ve pazar günleri 11.00 ve 15.00’te düzenlenir.-Rehberli turlar saatinde başlar. Gecikmeleri önlemek için lütfen turun başlama saatinden 10 dakika önce tura katılacağınız mekândaki Rehberli Turlar Buluşma Noktasında yerinizi alınız.-Yaklaşık rehberli tur süreleri MSGSÜ İstanbul Resim ve Heykel Müzesi için 2 saat, Pera Müzesi için 1 saat, Büyükada için 1,5 saattir.-Büyükada’daki bienal mekânları adanın farklı noktalarında yer aldığından buradaki tura rahat bir ayakkabıyla katılmanızı öneririz.-Rehberli tur esnasında yiyecek-içecek tüketilmemesini rica ederiz.-Yanınızda el veya sırt çantasından büyük çanta bulundurmamanızı önemle rica ederiz. Bavul ve büyük sırt çantalarıyla mekânlara girmek mümkün olmayacaktır.-Mekânları gezerken ve rehberli tur esnasında sırt çantalarınızı önünüzde taşımanız gerekecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT