Bu şehrin her yeri trend, her yerinde ayrı bir show

Tarihler: 01 Mart 2009 Pazar ~ 15 Mart 2009 Pazar

Yer: İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi

Adres: Cevhir AVM, Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 1, 2009 ~ Mar 15, 2009
Ünlü isimlerin 2009 trend kehanetlerinin yer aldığı Trendler Kitabı’nın sergisi, 1-15 Mart 2009 tarihleri arasında İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi’nde
Aralık ayında 120.000 kişinin katılımıyla 5.si gerçekleşen ve İstanbulluları sergi, konser, defile, seminer gibi sayısız etkinlikle buluşturan Trend Show, “Bu şehrin her yeri trend, her yerinde ayrı bir show” sloganıyla bu yıl adeta bir şehir festivaline dönüştü. Festival kapsamında bu yıl ayrıca yaşamın farklı dallarında 2009 trendlerine ışık tutan 2009 Trendler kitabı hazırlandı. Sanattan spora, medyadan iş dünyasına, modadan müziğe 50 Türk trendsetter’ının katılımıyla hazırlanan ve 2009’un “trend falına” bakan 2009 Trendler Kitabı’nın sergisi İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi’nde açılıyor.

1-15 Mart 2009 tarihleri arasında açık olacak sergide, kitapta yer alan ünlü isimlerin fotoğrafları ve trend kehanetleri sergilenecek. 6 Mart ve 13 Mart tarihlerinde İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi’nde Trendler Kitabı ücretsiz olarak dağıtılacak ve kitaptaki ünlülerin katılımıyla imza günleri gerçekleşecek.

Koordinatörlüğü Öykü Onur Tanyel’e, editörlüğü Eren Erdem’e ve fotoğrafları ise Mehmet Turgut’a ait olan Trendler Kitabı’nda, 2009 trend kehanetleri ve ilginç fotoğraflarıyla yer alan ünlü isimler Ali Ağaoğlu, Ali İnci, Ayşenur Yazıcı, Bedri Baykam, Bora Akıncıtürk, Burak Büyükdemir, Deniz Akkaya, Deniz Kaprol, Derin Sariyer, Efe Işıldaksoy, Efe Önbilgin, Elif Yalın, Emre Aydın, Eray Makal, Erdem Tezel, Ersin Pamuksüzer, Gözde Yolaç, Gül Kaynak, Hadi Elazzi, Hatice Gökçe, İlyas Başsoy, Nuri Çolakoğlu, Leyla Gediz, Mehmet Nuri Çankaya, Mehmet Turgut, Nevzat Ataray, Nevzat Çalışkan, Okan Bayülgen, Oray Eğin, Ömer Faruk Sorak, Özgür Aras, Özlem İşiten, Özlem Süer, Özlem Yalın, Siren Ertan, Seçkin Pirim, Şafak Ongan, Bedük, Serhat Gürcü, Serkan Altuniğne, Sertan Öksüz, Ümit Ünal, Yaprak Aras Şahinbaş, Zeynep Dereli ve Zeynep Tanbay.

2009 Trend kehanetlerinden alıntılar:
OKAN BAYÜLGEN “TV starları ölecek”
ÖZLEM İŞİTEN “Müzik sektörünün yeni trendi 360 derece anlaşmalar.”
ÖMER FARUK SORAK “İleriki zamanda insanlığın nerede olacağı konusunda korkularım var.”
ÜMİT ÜNAL “2009 hiç olmadığı kadar androjen hiç olmadığı kadar unisex olacak.”
ALİ AĞAOĞLU “Hamdolsunla ekonomi yönetilemediği anlaşılacak.”
DENİZ AKKAYA “Performans sanatçıları ve kabare şovlar hızla yükseliyor.”
ERSİN PAMUKSÜZER “Yemek yemenin asıl amacı olan beslenme göz ardı ediliyor.”
HADİ ELAZZİ “Artık dönem tek parçalık artist dönemi değil.”
NURİ ÇOLAKOĞLU “İstanbul’un sahip olduğu tarihi ve kültürel zenginlikleri dünyanın gözleri önüne sereceğiz.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT