Büyükada`da Doğa ile İnsanı Buluşturan Sergi

Tarihler: 09 Ağustos 2010 Pazartesi ~ 15 Ağustos 2010 Pazar

Yer: Anadolu Kulübü

Adres: 23 Nisan Caddesi, NO: 44, Adalar/ Büyükada İstanbul

Telefon: 0216 382 68 30

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 9, 2010 ~ Ağu 15, 2010

Botanika Genel Müdürü Kemal Eskenazi ve CTG PlanetTek Çevre Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Hürriyet Necdet Aydoğan’ın Anadolu’nun ve Avrupa başkentlerinin eşsiz güzelliklerinden ve yaşam karelerinden oluşan fotoğraf sergileri, 9-15 Ağustos tarihleri arasında Büyükada’daki Anadolu Kulübü’nde fotoğraf severleri bekliyor. Doğa ve doğal yaşam için mücadele eden ve çalışmalarda bulunan ikili, bunu fotoğraflarında da yansıtıyor.

Urfa Harran’da bir düğünde beyazlar arasında bir genç kızın aklından neler geçtiğini, Hisar’da balıkçıların umut ve heyecanını, dalmış gitmiş yaşlı portrelerin ardındaki hikâyelerini hiç merak ettiniz mi?

Ya da Hasankeyf’de arkadaşları ve sıpalarıyla, umut ve hayat dolu kahkahalarına rağmen, doğdukları topraklar gibi daha başka nelerin sular altında sonsuza dek suskun kalacağı tedirginliğini durağan da olsa gördünüz mü? Büyükada’daki Anadolu Kulübü, Türkiye’de hobi bahçeciliği alanında öncü firma Botanika’nın Genel Müdürü Kemal Eskenazi ve CTG PlanetTek Çevre Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Hürriyet Necdet Aydoğan’ın Anadolu’nun bir çok yerinde çekilmiş fotoğrafların olduğu sergiye ev sahipliği yapıyor. Eskenazi ve Aydoğan’ın doğa ve insan fotoğraflarından oluşan sergisi 9 - 15 Ağustos tarihleri asında Anadolu Kulübü’nde fotoğrafseverleri bekliyor.

Kemal Eskenazi ve Hürriyet Necdet Aydoğan sergileri ile ilgili olarak; “Amacımız, fotoğrafları çekerken hissettiklerimizi bir parça olsun yansıtabilmek ve onları paylaşabilmek. Çiçeklerin eşsiz renklerini, şekillerini ve hatta kokularını; Büyükada’nın, İstanbul’un görmeye alıştığımız ama çoğu zaman fark edemediğimiz ışığını, Yedigöllerin sudaki yansımalarını fotoğraflarımızda paylaşmaya çalıştık” diyorlar. “Fotoğraf ışıktır. Anı ölümsüzleştirmektir. Gözlemdir. Hissetmektir. Tarihe iz düşmektir. Ama bunların da ötesinde, sevgidir ve paylaşmaktır” diyen ikilinin bu gerçek hayat kesitleri siz sanatseverleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT