Can Aytekin - Bahçe Resimleri

Tarihler: 02 Kasım 2010 Salı ~ 24 Kasım 2010 Çarşamba

Yer: Kare Sanat Galerisi

Adres: Abdi İpekçi Cad. No: 29/9 Nişantaşı Şişli İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 240 44 48 – 230 58 91

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 2, 2010 ~ Kas 24, 2010

Can Aytekin - Bahçe Resimleri

Kare Sanat Galerisi 2-24 Kasım 2010 tarihleri arasında Ressam Can Aytekin’ in “Bahçe Resimleri” isimli sergisine ev sahipliği yapıyor.

İstinye’de gördüğü bir bahçeden yola çıkarak, bahçe resimleri yapmaya yönelen sanatçı Can Aytekin; Tadao Ando mimarisi ve Monet` in Giverny` de oluşturduğu bahçe resimleri gibi birçok farklı şeyden etkilenmiştir. Uzun süredir bahçe temasıyla ilgilenen sanatçı; yazı, resim ve mimari arasındaki ilişkilerden yola çıkarak tuvalini şekillendirir. Resimler, betimlemeden ziyade bir bahçe fikri ve görme ile ilgilidir. Sanatçı “görme” ve “zihni” birleştir, tuval üzerinde metinleri, görüntüleri çarpıştırarak orada bir boşluk yaratma niyetindedir. Büyük boy tuvaller kullanmasının nedeni de tuval içerisindeki boş-luk yaratma isteğindendir.

Can Aytekin’ in “Bahçe Resimleri” isimli sergisi, “Tapınak Resimleri” ve “Kaya Resimleri”’isimli serilerinden sonra bu üçlemenin son sergisidir.
www.karesanat.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT