Cemil Cahit Yavuz - `Leke Oyunları`

Tarihler: 24 Kasım 2008 Pazartesi ~ 30 Kasım 2008 Pazar

Yer: Adasanat

Adres: İstiklal Caddesi, Aznavur Pasajı Kat:9 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 56 23

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 24, 2008 ~ Kas 30, 2008
Cemil Cahit Yavuz “LEKE OYUNLARI"
Serbest Grafik Sergisi

24 Kasım – 30 Kasım 2008

Ülkemiz güncel sanat ortamı global faktörlerin etkileriyle giderek bağımsız, yaratıcı sanatçının hareket alanının daraltıldığı bir süreci yaşamaktadır. Bu süreç: kültürel güdüleme, bireyi ve yaratıcı özneyi yok sayan dışlayan bir sistem oluşturma gayretleri, bağımsız sanatçının özgür, öznel varoluşunu, söylem zenginliğini ve ruhunu etkileyen, manipule eden ciddi sonuçlar doğurmaktadır. Böylesi bir ortamda bağımsız sanatçı insiyatifleri giderek daha önem kazanmaktadır.
Sözkonusu platformlar Özgür Yaratıcının birikiminin ve duyarlılığının gerçek sanat izleyicisiyle buluşmasında önemli misyonlar üstlenmektedirler.

Adasanat 1990`dan itibaren kurucusu sanatçıların kendi üretimlerinin yanısıra, sanat kariyerinin başındaki genç sanatçı adaylarına yönelik ciddi bir sanat eğitimi programını da yürüttükleri bir sanat kurumu olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.
Kurum 2008`de mevcut mekanlarını yeniden düzenleyerek çok yönlü bir sanat etkinlik alanına dönüştürdü. Sözkonusu mekanda bir program dahilinde bünyesindeki sanatçılar ve bunun yanısıra zaman zaman da kimi bağımsız sanatçıların yaratımlarını sanat izleyicisi ile buluşturmayı amaçlamaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT