DNKİ Resim Sergisi

Tarihler: 15 Eylül 2010 Çarşamba ~ 25 Eylül 2010 Cumartesi

Yer: V Sanat Galerisi

Adres: Büyük Çiftlik Sokak Engin Konak Apt. No: 16/A Nişantaşı Şişli İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 231 58 80

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 15, 2010 ~ Eyl 25, 2010

DNKİ Resim Sergisi

V Sanat Galerisi, 15 Eylül 2010 Çarşamba günü ‘’DNKİ’’ resim sergisi için kapılarını açıyor.

Barselona doğumlu sanatçının tamamını 2010 yılında gerçekleştirdiği, dekoratif yaklaşımlarla sembolleştirdiği çalışmalarının yer alacağı sergi 25 Eylül 2010 tarihine kadar gezilebilecek.

Sanatçı çalışmalarında dekoratif yaklaşımlarla sembolleştirdiği geko (bir kertenkele türü) ve yılan formlarını kullanıyor. Abartılı ayakları, kışkırtıcı renkleriyle soyut mekanda asılı duran gekolar, bazen tek bazen de takım halinde bulundukları yüzeyden çıkmak istercesine yol arayışlarını ve başkaldırılarını sürdürüyor.

Sanatçının resimlerinde dokuya dönüştürerek fona yaydığı "yazı" ise anlamlı metin olmaktan çok takipte zorlayan ve okunmaz kılan şaşırtmalar içeriyor. Fonun rengine zorlamadan eşlik sağlayan bu yaklaşım, resimlerine ayrıntı zenginliği ve farklılık katıyor.

Sanatçı “DNKİ” başlıklı ilk kişisel sergisini V Sanat Galeri’sinde sanatseverlerle paylaşmanın heyecanını yaşıyor. Sergi on gün boyunca V Sanat Galerisi`nde izlenebilir.
www.vsanat.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT