Drew Tal - Doğu’ya Yöneliş

Tarihler: 14 Eylül 2013 Cumartesi ~ 31 Ekim 2013 Perşembe

Yer: Rezan Has Müzesi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 14, 2013 ~ Eki 31, 2013

Drew Tal: "Benim sanatım dini, mitolojik ve cinsel anlatımda vücut bulan ve esası teşkil eden insan temalarının ve ortak ruhsal bağların kültürel sınırları boyunca sürdürülen kişisel bir araştırmadır”.

Rezan Has Müzesi, Norton Müzesi ve New Britain Müzesi’nin sabit koleksiyonlarında da bulunan çalışmaları ile bilinen Drew Tal’u ağırlıyor. Ana teması etnisite olan sergide eserler; “Doğu’ya Yöneliş”, “İçeriden Gelen Işık”, “Mutlak Doğru Simetri” ve “Tesettürlü-Tesettürsüz” olmak üzere dört başlık altında toplanıyor.

Keskin, dokunaklı, iğneleyici, çatışmacı ve kışkırtıcı çalışmalardan oluşan İsrailli fotoğraf sanatçısı Drew Tal’un sanatseverlerle buluşacak “Doğu’ya Yöneliş” Sergisi 14 Eylül - 31 Ekim 2013 tarihleri arasında Rezan Has Müzesi’nde görülebilir.

*Bu etkinlik 13. İstanbul Bienali paralel etkinlikler programı kapsamında gerçekleşmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT