Ebru Uygun - Yansıma

Ebru Uygun - Yansıma

Tarihler: 18 Aralık 2018 Salı ~ 07 Ocak 2019 Pazartesi

Yer: Galerimiz Teşvikiye

Adres: Hüsrev Gerede cad. Deniz apt. 64 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 241 76 66

Faks: 0212 241 73 89

Web: http://www.galerimiz.com

E Posta: info@galerimiz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 18, 2018 ~ Oca 7, 2019

Türk klasik sanatlarından ebruya, geliştirdiği tekniklerle yeni bir boyut kazandıran ve farklı yüzeylere yaptığı çalışmalarla ebruyu hayatın içine sokan sanatçı Ebru Uygun, Galeri/Miz’de sanatseverlerle buluşuyor. Türkiye’nin yanı sıra yurtdışında gerçekleştirdiği sergilerle ebru sanatının dünyada tanınmasına büyük katkı sağlayan Uygun, ebru sanatının tüm duygu, düşünce ve tecrübelerinin yansımasını sunduğunu belirtti.

Sanatın hayat ile özdeşliğinden hareketle eserlerini hazırlayan sanatçı: “Ebru benim için renklerin su üzerindeki dansı. Ben bu dansı sabitleyerek ölümsüzleştiriyorum. Her renk, suyun her hareketi hayatımda dokunduğum veya bana dokunanların ben yansıması. Mutluluklar-acılar, başarılar-hayal kırıklıkları, yani beni ben yapan her şey.” Dedi.

“Yansımalar” sergisinden elde edilecek gelirin bir kısmı okuma istekli çocukları eğitim hayatları boyunca destekleyen TOÇEV’e bağışlanacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT