Emin Mete Erdoğan - Milattan Sonra 4.000.000.000

Emin Mete Erdoğan - Milattan Sonra 4.000.000.000

Tarihler: 09 Aralık 2021 Perşembe ~ 03 Şubat 2022 Perşembe

Yer: Anna Laudel Contemporary

Adres: Bereketzade, Bankalar Caddesi 10 Karaköy Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 32 57

Web: http://annalaudel.gallery/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 9, 2021 ~ Şub 3, 2022

Anna Laudel, Emin Mete Erdoğan'ın 9 Aralık 2021 - 3 Şubat 2022 tarihleri ​​arasında “AD 4.000.000.000” isimli kişisel sergisine ev sahipliği yapıyor. Çalışmalarında bir sonsuzluk ve bütünlük duygusu yaratmasıyla tanınan sanatçı, farklı tekniklerde üretilmiş bir seçkiyi bir araya getiriyor, resim ve rölyef çalışmaları dahil.

Adı geçmişe gönderme yapıldığı izlenimini veren sergi, aslında bugüne odaklanıyor ve sanatçının yaşadığı dönemi anlamaya çalışıyor. Erdoğan, insanların bugünü kendi algılarına göre tanımladığını vurguluyor. geçmiştir ve tarihin, bir kişinin başlangıcını gördüğü noktaya bağlı olarak değişeceğini öne sürer.

Kendi kendine 'Kişisel başlangıcıma nereden başlamalıyım?' sorusunu soran sanatçı, bu serginin temellerini atıyor ve sanatseverleri kendi başlangıcını aramak için çıktığı bir zaman yolculuğuna davet ediyor. Erdoğan'ın yolculuğu, evrim teorisinin başlangıcından başlıyor ve insan haklarının ilanı, felsefenin ilk ortaya çıkışı, kuantum fiziğinin temelleri, dinozorların yok olması ve insanların alet kullanımı gibi tarihteki kilometre taşlarını içeriyor.

Yolculuğunun son durağında Erdoğan, bundan yaklaşık 4 milyar yıl öncesine, cansızlardan yaşamın ilk ortaya çıktığı ana kadar gidiyor. Bu noktayı çıkış noktası olarak kabul eder ve bugünü, kendisini ve çevresini bu fikir etrafında yeniden kurgular. Sergide yer alan çalışmalarında insan, doğa ve canlılık gibi kavramları 4 milyar yıl öncesinin ışığında yeniden tanımlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT