Erasmustudio

Tarihler: 17 Eylül 2008 Çarşamba ~ 31 Ekim 2008 Cuma

Yer: Sabancı Üniversitesi Kasa Galeri

Adres: Sabancı Üniversitesi İletişim Merkezi Kasa Galeri, Bankalar Cad. No:2 Karaköy İstanbul

Telefon: 0212 292 49 39

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 17, 2008 ~ Eki 31, 2008
Kasa Galeri, “ERASMUSTUDIO” ile sezonu açıyor
Kasa Galeri, geçtiğimiz yıl Erasmus değişim programı çerçevesinde Sabancı Üniversitesi Görsel Sanatlar ve İletişim Tasarımı Programı’nda eğitimini sürdürmüş üç sanatçının eserlerine ev sahipliği yapıyor.
Sergide, Polonyalı sanatçılar Magdalena Mellin ve Julia Kul ile Fransız sanatçı Baptiste Croze’nin İstanbul’da geçirdikleri süre boyunca ürettikleri eserler sanatseverlere sunulacak.

Sabancı Üniversitesi Kasa Galeri yeni sanat sezonunu 17 Eylül – 31 Ekim tarihleri arasında görülebilecek “Erasmustudio” başlıklı sergi ile açıyor.
Sergi, Erasmus değişim programı çerçevesinde Sabancı Üniversitesi Görsel Sanatlar ve İletişim Tasarımı Programı’nda eğitimini sürdürmüş, Polonyalı sanatçılar Magdalena Mellin ve Julia Kul ile Fransız sanatçı Baptiste Croze’nin İstanbul’da ürettikleri eserlerine ev sahipliği yapıyor. Sanatçılar; Magdalena Mellin resim, Julia Kul enstelasyon ve Baptiste Croze video işleri ile sergiye katılıyor.

Magdalena Mellin 1984 yılında Gdansk Polonya’da doğdu. Gdansk Güzel Sanatlar Akademisi, resim bölümünde eğitimini sürdüren Mellin, 2007-2008 eğitim yılında, Erasmus bursuyla iki dönem Sabancı Üniversitesi Görsel Sanatlar programına devam etti. Polonya ve Türkiye’de çeşitli atölye çalışmalarına ve sergilere katıldı.

Julia Kul 1983 yılında Gdansk Polonya’da doğdu. 2003-2005 yılları arasında Toruń M.Copernicus Üniversitesi’nde, 2005’ten sonra da Gdansk Güzel Sanatlar Akademisi’nde eğitimini sürdürdü. 2007-2008 eğitim yılında, Erasmus bursuyla iki dönem Sabancı Üniversitesi Görsel Sanatlar programına devam eden Kul, Almanya ve Polonya’da çeşitli grup sergilerine katıldı.

Baptiste Croze 1985 yılında Valence Fransa’da doğdu. Eğitimini L`école supérieure d`art de Grenoble (esaG)’da sürdüren Croze, 2007-2008 eğitim yılında, Erasmus bursuyla bir dönem Sabancı Üniversitesi Görsel Sanatlar programına devam etti. Fransa’da çeşitli sergi ve festivallerde yer alan sanatçı, son olarak Tallinn, Estonya’da Visual Sound Festival Plektrum’a katıldı. Croze, Galata, Karaköy ve Cihangir’in bir kısmından kaydettiği bayrak görüntüleriyle ürettiği video-haritayı sergiliyor.

Sergi tarihleri: 17 Eylül – 21 Ekim 2008
Açılış: 17 Eylül Çarşamba 18:00


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT