Estetik Müdahale ’Operation Room’da

Estetik Müdahale ’Operation Room’da

Tarihler: 24 Kasım 2016 Perşembe ~ 21 Ocak 2017 Cumartesi Hergün Saat 10:00 - 19:00

Yer: Amerikan Hastanesi Sanat Galerisi

Adres: Güzelbahçe Sok. 20. Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 444 37 77

Web: http://www.amerikanhastanesi.org

E Posta: info@amerikanhastanesi.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 24, 2016 ~ Oca 21, 2017

Amerikan Hastanesi “Operation Room” Sanat Galerisi, 24 Kasım 2016 – 21 Ocak 2017 tarihleri arasında Sanatçı Özgül Arslan’ın “Estetik Müdahale” adlı sergisine ev sahipliği yapacak.

Amerikan Hastanesi “Operation Room’’ Sanat Galerisi, İstanbul’un Kadıköy İlçesinin simgesi haline gelen Kurbağalıdere’nin kirlilik sorununu konu alan ve Sanatçı Özgül Arslan’ın fotoğraf ve videolarının yer aldığı ‘Estetik Müdahale’ başlıklı sergisini sanatseverlerle buluşturuyor.

Kurbağalıdere’nin uzun zamandır ıslah edilememesi nedeniyle yaşanan sorunları odağına alan ve kendisi de bir Kadıköy sakini olan Sanatçı Özgül Arslan, çalışmasına 2015 yılı Ağustos ayında Kurbağalıdere üzerinde yerleştirdiği beyaz tül perde ile başladı.

2015 yılı Kasım ayına kadar Kurbağalıdere üzerinde asılı kalan tül perdenin çevre kirliliğiyle olan ilişkisini fotoğraf ve videolarla belgeleyen sanatçı, beyaz tül perdenin değişimini 2 ay boyunca #maruz ve #exposure etiketleriyle paylaşarak kamuoyunu da projeye dahil etti.

Seda Yavuz’un Küratörlüğünü üstlendiği ‘Estetik Müdahale’ sergisinde tüm bu materyaller “Operation Room”a özgü yeni bir kurguyla düzenlendi. 24 Kasım 2016’da ziyaretçiyle buluşacak olan sergiye paralel olarak hazırlanan kitabın tasarımını Ulaş Uğur, sergi direktörlüğünü ise Ilgın Deniz Akseloğlu üstleniyor.

“Operation Room”, Pazar günleri hariç her gün, 10.00 – 19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT