Güneşin İçine Bak

Güneşin İçine Bak

Tarihler: 10 Eylül 2019 Salı ~ 27 Ekim 2019 Pazar

Yer: Pilevneli Gallery

Adres: Yenişehir Mahallesi, Irmak Cd. No:25 Beyoğlu İstanbul

Telefon: (0212) 259 03 94

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 10, 2019 ~ Eki 27, 2019

Los Angeles'ta yaşayan ve çalışan Cleon Peterson'ın son dönem işlerinden oluşan "Güneşin İçine Bak" isimli yeni sergisi 10 Eylül - 27 Ekim 2019 tarihleri arasında PİLEVNELİ Mecidiyeköy'de yer alacak.

İlk bakışta, Cleon Peterson'un büyük tabloları ve ‘mural’leri geleneksel tarzda, ahlakî ve siyasallaşmış bir öykücülüğe boyun eğmiş gibi gözükebilir. Peterson'un 'humanoid' (insansı) yaratıklarının neredeyse aynı görünümdeki başka bir gruba dehşet veren bir acı çektirdiği katliam manzaraları korku, tiksinti, öfke, empati, acıma, endişe gibi duygularımıza derinlemesine dokunuyor. Peterson'un konusu defansif duruş veya erdem sinyalleri yerine saldırganlık ve misillemenin birleşimi: Mağduriyet ve zorbalığın döngüsel doğasında var olan, doğru (veya yanlış) koşullarda hepimizin yüzleşmek zorunda olduğu, içimizde uyku halinde duran şiddet kapasitesinin varlığı, ahlaksızlık ve eski kuşaklardan gelen bir yozlaştırma eylemi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT