Harun Hilmi Polat - Metamorfoz Heykel Sergisi

Harun Hilmi Polat - Metamorfoz Heykel Sergisi

Tarihler: 14 Ocak 2019 Pazartesi ~ 01 Şubat 2019 Cuma

Yer: Tünel Sanat Galerisi

Adres: Asmalı Mescit Mahallesi, Müeyyet Sk. No:1 Beyoğlu İstanbul

Telefon: (0212) 251 42 48

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 14, 2019 ~ Şub 1, 2019

Harun Hilmi Polat 1970 yılında Niğde’de doğmuştur. 1995 yılında Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim Öğretmenliği Bölümü’nde Lisansını tamamlamış, 2001’de aynı üniversitede Yüksek Lisans ve 2009 yılında da Doktora eğitimini tamamlamıştır.

1997-2006 yılları arasında Selçuk Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Uygulamalı Sanatlar Eğitim Bölümü’nde Araştırma Görevlisi olarak görev yapan sanatçı, aynı üniversitede Grafik Bölümü’nde kurucu olarak görev almıştır. 2007 yılında Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü’nde öğretim görevlisi olarak, 2010 yılında ise aynı bölüme Yrd. Doç. olarak atanmış ve 2013 yılında Plastik Sanatlar alanında Doçent unvanı almıştır.

Kişisel sergiler açan tasarımcı birçok ulusal-uluslararası karma sergi ve yarışmaya katılmıştır. Grafik, fotoğraf ve heykel dallarında ödülleri vardır. Halen Grafik Bölümü’nde grafik tasarım ve illüstrasyon dersleri vermekte olup, Ankara Görsel Sanatlar Eğitimi Derneği ve Grafikerler Meslek Kuruluşu üyesidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT