Hasan Koca - İz Sergisi

Hasan Koca - İz Sergisi

Tarihler: 02 Ocak 2019 Çarşamba ~ 31 Ocak 2019 Perşembe

Yer: Trump Art Gallery

Adres: Kuştepe Mah. Mecidiyeköy Yolu Cad. No:12 Mecidiyeköy Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 2, 2019 ~ Oca 31, 2019

Trump Alışveriş Merkezi’nde yer alan Trump Art Gallery, yerli ve yabancı sanatçılara ve sanat eserlerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Trump Art Gallery bu kez ünlü moda tasarımcısı Hasan Koca’nın ‘İz – Trace’ adlı resim sergisi için kapılarını açıyor.

Kadın ve erkek giyimini aynı koleksiyonda buluşturarak Türk modasında unisex tasarıma öncülük eden genç moda tasarımcısı Hasan Koca’nın ‘İz – Trace’ resim sergisi, sanatçının 10 yıl içinde ürettiği resim çalışmalarından oluşuyor.

Hasan Koca’nın ilk dönem çalışmalarında yer alan erkek ve kadın figürleri 'İz (Trace)' sergisinde belirsiz formalara dönüşüyor, moda tasarımlarında kullandığı geometrik formların ortaya çıkışına izleyici tanıklık ediliyor. Sergi aynı zamanda, Koca’nın şehir hayatının bulanık halinden uzaklaşarak kendiyle kaldığı ve bunu bir kaçış olarak görerek İstanbul’dan uzaklaştığı dönemlerdeki üretim süreçlerini yansıtıyor.

Ayrıca sergi süresince; Birkan Sokullu, Burcu Biricik, Kemal Doğulu, Keremcem, Murat Boz, Murat Dalkılıç ve Sarp Apak gibi pek çok ünlüye kıyafet tasarlayan Hasan Koca’nın moda tasarımları da ziyaretçilere ve satışa açık olacak.

Küratörlüğünü Kenan Bahadır Derre’nin üstlendiği sergi, Ocak ayı boyunca Trump Alışveriş Merkezi B3 katında bulunan Trump Art Gallery’de ziyaret edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT