Hülya Küpçüoğlu - Ağaçların Öyküsü

Hülya Küpçüoğlu - Ağaçların Öyküsü

Tarihler: 13 Aralık 2018 Perşembe ~ 27 Aralık 2018 Perşembe

Yer: CO- 11

Adres: Yeşilce Mahallesi Yunus Emre Cad. Dalgic Sok. YBY&Co Binasi No 11 Sanayi Mahallesi İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 13, 2018 ~ Ara 27, 2018

Sergide sanatçının uzun yıllardır üzerinde çalıştığı ‘doğa’ teması ön plana çıkıyor. Doğaya karşı yapılan yıkımları, doğanın güzellikleri üzerinden sunan sanatçı, kaybettiklerimizi anımsatıp, doğaya karşı farkındalık oluşturmaya çalışıyor. Doğa hakkında okudukları, gördükleri ve edindiği izlenimleri kendi üslubu doğrultusunda resimler ve üç boyutlu çalışmalar aracılığı ile paylaşıyor. Serginin adı hakkında sanatçı şöyle söylüyor “Küçük bir çocukken, eniştem ve kuzenlerimle Kadıköy’ün ara sokaklarında dolaştığımız bir gün, eniştem bize ‘Hadi ağaçların öyküsüne’ gidelim dedi… Hâlâ anımsadığım o ara sokakta bulunan bir marangoz dükkânına girdiğimizde yaşlı bir adam bizi karşıladı. Orada, ağaçlardan yapılmış olan objelere bakakaldım. ‘Ağaçların Öyküsü’ o dükkânın adı idi ve sonraki yıllarda pek çok şey gibi o da kayboldu gitti… Benim hatıralarımdan ise asla silinmedi…”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT