İki Kutuplu Dönüşüm

İki Kutuplu Dönüşüm

Tarihler: 09 Ocak 2020 Perşembe ~ 11 Şubat 2020 Salı 13:00 - 19:00

Yer: Gama Galeri

Adres: Turnacıbaşı sok. No:21 Beyoglu Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 69 22

Web: http://www.gamagallery.com

E Posta: info@gamagallery.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 9, 2020 ~ Şub 11, 2020

Türkiye’nin en seçkin çağdaş sanat galerileri arasında ilk sıralarda yer alan Gama Art Gallery, 2020 yılının ilk sergisinde, Batuhan Yaşar Cebli’nin‘’ İki Kutuplu Dönüşüm’’ adlı eserlerini 9 Ocak - 11 Şubat tarih aralığında İstanbullu sanatseverlerin izlenimine sunuyor.

Batuhan Yaşar Cebli’nin ikinci kez Gama Art Gallery’de sergilediği eserleri, düzenin geometrik şeklinde bazen de şeklin aşırıya kaçmış birbirinin üstünde çakışan çizgilerinde, köşelerin sığınma alanlarımız olduğu aşırılığın düzen içinde bizlere sırıttığı bir sunum ile izleyiciyi selamlıyor.

Sanatçının Sergi Manifestosu
Her şey o kadar mükemmeldi ki, bir anda mutsuz edecek kadar da sıradan… İfade edilemeyen duygularımın renklerle can bulduğu, gece uykunun sır olduğu zamanlarında bana yol gösteren duygusal bir boyuttayım. Tadını, kokusunu almaya çalıştığım bu dünya canımı acıtıyor. Sahte, yalan bir oluşum çevreliyor beni. Güldüğüm kadar da mutsuzum. Artık duramadığım bir andayım, ben iki bölünmüş duygusal benliğimle değişiyorum…

Batuhan Yaşar Cebli Hakkında!
2002 yılında Pera Güzel Sanatlar Lisesi resim bölümünden mezun oldu. Lisans eğitimi almak üzere başladığı Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Resim Ana Sanat bölümündeki eğitimine ara vererek İtalya ‘da bulunan Domus Academy Interior and Living Design bölümünü tamamladı. Türkiye dönüşü sonrası İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Plato Meslek Yüksekokulu Mimari Restorasyon bölümünü bitirdi.

Resim çalışmalarına ek olarak, iç mimari ve mimari restorasyon çalışmaları da yapmaktadır. Belirli bir dönem Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksek Okulu Mimari Restorasyon bölümünde öğretim görevlisi olarak ders vermiştir.

Batuhan Yaşar Cebli ‘nin sanat anlayışı sade ve düz anlatım olduğu kadar yeri geldiğinde soyut kurgulu bir etki biçimi arayışına dayanır. Onun için yaşamın karmaşık ve metropolitan yönünü eserlerine yansıtması önem taşır.

Cebli’nin ’’ İki Kutuplu Dönüşüm ’’ adlı kişisel sergisi 9 Ocak-11 Şubat tarih aralığında Pazar - Pazartesi günleri hariç her gün 13:00- 19:00 saatleri arası Gama Art Gallery’de izlenebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT