İpek Mursaloğlu Resim Sergisi - Stress And City

Tarihler: 27 Eylül 2010 Pazartesi ~ 07 Ekim 2010 Perşembe

Yer: V Sanat Galerisi

Adres: Büyük Çiftlik Sokak Engin Konak Apt. No:16/A Nişantaşı Şişli İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 231 58 80

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 27, 2010 ~ Eki 7, 2010

İpek Mursaloğlu Resim Sergisi - Stress And City

V Sanat Galerisi, 27 Eylül 2010 Pazartesi günü İpek MURSALOĞLU ‘’STRESS AND CİTY’’ resim sergisi için kapılarını açıyor.

Modern çağ, şehirlerin birer devlete dönüştüğü çağdır. Şehirlerde yaşayan insanlar; her gün devinim , değişim ve yoğun bir koşuşturma kaosunu yaşıyorlar. Şehirler artık toplu yaşam yerleri olmaktan çıkmış, toplumsal çıkmazların oluşturduğu kısıtlanmış yaşam alanlarına dönümüşlerdir. İnsanları doğa ile ilişkisi git gide kopmuş çevresel koşuların öne çıktığı bir ortam halini almıştır. Düzensiz yapılaşma şehirlerin çehrelerini değiştirirken, insanın yaşam koşullarını değişime sokmuş, insanı çıkılmaz streslere boğmuştur.

İpek MURSALOĞLU, resimlerinde, stres içerisine düşmüş şehir insanının huzursuzluğuna karşı bir duruşu resmederek renklerin bütünselliği ile evrenin temsilcisi olduğuna inanır. Sanatçı, şehirleri karamsar yüzlerinden kurtarıp, renklere boğarak düşlerinin şehirlerini kurgular. Heykellerinde ise şehir hayatının insan üzerindeki değişimini anlatır.

Sanatçı,"STRESS AND CİTY" başlıklı resim sergisini V Sanat Galeri’sinde sanatseverlerle paylaşmanın heyecanını yaşıyor. Sergi on gün boyunca V Sanat Galerisi`nde izlenebilir.
www.vsanat.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT