Karma Resim Sergisi

Karma Resim Sergisi

Tarihler: 21 Ekim 2019 Pazartesi ~ 08 Kasım 2019 Cuma 10.00 - 19.00

Yer: Tünel Sanat Galerisi

Adres: Asmalı Mescit Mahallesi, Müeyyet Sk. No:1 Beyoğlu İstanbul

Telefon: (0212) 251 42 48

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 21, 2019 ~ Kas 8, 2019

Biz Buradayız! Ya Siz?... Karma Resim Sergisi, Tünel Sanat Galerisi’nde 21 Ekim 2019 Pazartesi günü saat 18.00’de açılacaktır.

“Biz buradayız! Ya siz?...” Karma resim sergisi dokuz farklı sanatçının katılımıyla gerçekleşmektedir. Prof. Dr. Kıymet Giray’ın proje danışmanlığı ile bir araya gelen sanatçılar, çağdaş sanatın güncel tasalarını sorgulayan eserlerini toplumla paylaşmayı hedeflemektedir.

“Beyza BOYNUDELİK, dünya bilim adamlarının ekolojik sistemleri sorguladığı yüzyılımızın çözüm bekleyen sorunlarını temsil eden Tarla adını verdiği resimleriyle buradadır.

Burçin ERDİ’nin Predator/Yırtıcı Hayvanlar serisi, onun yeni ekspresyonist tarzının örnekleri arasında yer alır.

Elif YILMAZ, sosyal statünün değeri ve önemini psişik görüngülerle sorgulayan portrelerin sanatçısıdır.

Erhan LANPİR, geleceğin insanını belirleyen teknokratların bakış açılarını sanatın gündemine taşıyan figüratif yorumlarıyla çağdaş sanat anlayışı kazanmaktadır.

Gülcan ŞENYUVALI, kadın ve evlilik temalarının serisi olan resimlerinde, uygunsuz istemsiz evliliklerle yüzleştirir bizi.

İsmail ATEŞ, uzun sanat yolunu soyut hareketin içinde biçimlendiren bir sanatçı olarak sergimizde yerini almaktadır.

Pelin ÖZGÖÇEN, figüratif resmin yaşama ilintili bağlarını farklı kompozisyonlarla açıklayan tuvalleriyle önem kazanmaktadır.

Seydi Murat KOÇ, dinamik, araştırmacı, deseni ve tekniği erişkin olan biçemiyle, hiç durmadan resim yapan ve farklı serilere yenilerini kazandıran çalışkan bir sanatçı kimliğinin ressamıdır.

Enis Malik DURAN, doğa ressamıdır. Onun ıssız doğa resimleri, alan, mekân, uzam sorunsalının perspektif denemeleridir.

Sanatçılarımız eserleriyle Beyoğlu “Ziraat Bankası Tünel Sanat Galerisi”ndedir! Sanatçılar size şu soruyu yöneltmektedirler: Türk resim sanatı tarihinin sanatçılarının atölyelerinin yer aldığı eserlerinin sergilendiği Beyoğlu-Tünel’de sergileme olanaklarına uygun kaç galeri kaldı? Sanatımızın tarihinin geçmişini, güncelini ve sürekliliğini koruyan ve özenli sergileme olanaklarıyla toplumla buluşturan kaç sergi alanı sanatçılarımızın eserlerine yer vermektedir? İstanbul’un merkezi olan Beyoğlu, sanatla, sanatçılarla ve galeri mekânlarıyla çağdaş kimliğine yeniden kavuşacaktır.”

Prof. Dr. Kıymet GİRAY
Biz Buradayız! Ya Siz?... Karma Resim Sergisi, Ziraat Bankası’nın Müeyyet Sokak No: 1 Tünel / İstanbul adresinde bulunan Tünel Sanat Galerisi’nde 21 Ekim  – 8 Kasım 2019 tarihleri arasında pazar-pazartesi ve resmi tatil günleri hariç 10.00 - 19.00 saatleri arasında görülebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT