Karşı - Karma

Tarihler: 21 Ekim 2010 Perşembe ~ 23 Kasım 2010 Salı

Yer: Meke Sanat Galerisi

Adres: Mebusan Yokusu, Celebi Hamami Sok. No: 16 Findikli-Beyoglu / İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 292 34 70

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 21, 2010 ~ Kas 23, 2010

Meke Sanat Galerisi 2010-2011 sezon açılışını ustalarla yapıyor. Alev Mavitan, Aydın Ayan, Devabil Kara, Fevzi Karakoç, Gürbüz Doğan Ekşioğlu, Sadık Altınok, Tülin Onat, Zahit Büyükişleyen’in çalışmalarından oluşan sezonun ilk sergisi 21 Ekim-23 Kasım tarihleri arasında Meke Sanat Galerisi’nde görülebilir.

Taraf olmayı gerekli kılan “karşı„ kavramı var olmanın, enerjinin ve anlamın oluşmasının sebebidir. İnsanoğlunun ilk tanıştığı ve bedel ödediği kavram. Cennetten kovulmanın bedeli, yeni bir dünya düzeninin oluşmasında karşılığını bulur. Yerçekimine karşı duruş sayesinde iki ayağı üzerinde yürümeyi öğrenen insanoğlu korkuyu bu sayede yenebilmiştir. Aklın kullanımının bir göstergesidir karşı kavramı.

Sanatın doğasında varolan bu kavram sanat üretiminin de sebebini teşkil eder. 8 sanatçının karşı duruşlarını ifade eden görsel imgeler Meke Sanat Galerisi’ndeki karma sergide izleyicilerle buluşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT