Kentlerin Yalnızlığı Sergisi

Kentlerin Yalnızlığı Sergisi

Tarihler: 10 Mayıs 2021 Pazartesi ~ 10 Haziran 2021 Perşembe

Yer: Artsteps

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 10, 2021 ~ Haz 10, 2021

Küratörlüğünü İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Sanat Yönetimi bölümü öğrencileri H.Furkan Atasoy ve Nihan Ülgün'ün üstlendiği Timurtaş Onan, Murat Bakmaz ve Fatih Çindemir'in fotoğraflarından oluşan "Kentlerin Yalnızlığı" adlı sergi 10 Mayıs - 10 Haziran 2021 tarihleri arasında Artsteps üzerinden izleyiciyle buluşuyor.

Yalnızlık... Yalnızlığı nasıl ifade edersiniz? Kalabalık caddelerde yürürken, insan kalabalığında boğulurken, an gelir yalnızlığın ortasında buluruz kendimizi. Şehir insandan, bizler ise yalnızlıktan boğuluyoruzdur. Bir kutunun içine hapsetmek mümkün olmayan bu duyguyu belki de ömür boyu hissedeceğiz.

Sanatçılarımız, sergimize kentlerdeki koşulların sonucu olarak mekanikleşen ve yabancılaşan bireylerin yaşamını sorgulayan fotoğraflar ile katılıyor. Bu kareler yaşamımızın en karamsar ve aynı zamanda en eşsiz duygularını hissetmemize neden olabilecek büyülü bir yolculuğa çıkarıyor bizleri.

Amacımız, insanoğlunun bireyselleştiği, tüm sosyal alanını evlere hapsettiği salgın döneminde, sanatla birlikte iyileşmeye doğru bir adım atmak için tüm sanatseverleri sergimize bekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT