Kesişen Yazgılar: Calvino’ya Saygı

Kesişen Yazgılar: Calvino’ya Saygı

Tarihler: 05 Nisan 2018 Perşembe ~ 02 Mayıs 2018 Çarşamba

Yer: Bilsart

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 5, 2018 ~ May 2, 2018

Hemen her ülkenin bayrağında kullanılan kırmızı rengi izole ederek izleyiciye ortak kelimelerin imlendiği bir milli marş antolojisi eşliğinde sunduğu video yerleştirmesi ÜberAlles.ff0000’te Özcan Saraç, son yıllarda giderek yükselen sağ radikalizmini ve ‘devlet için insan’ bilincini normalleştiren imgeler ağını görünür kılar. Bengü Karaduman, Biyografi’de 1981-2018 yılları arasında tuttuğu kişisel günlüklerinden seçtiği cümleler üzerinden alternatif bir yaşam öyküsü yaratarak, zamanın algılanışındaki öznelliğe işaret eder.

Lara Kamhi, anlatımı izleyicinin de katılımıyla kurgu aşamasında oluşan deneysel belgeseli Transparency of Being ile varoluşu bulma yolunda onu kaybetmekte olan bir algısal tüketim çağını ve ütopik elementlerin yarattığı bir distopyayı irdeler. Boşluk’ta Uygar Demoğlu, İstanbul’u yakından ilgilendiren bir faaliyet alanına farklı bir açıdan yaklaşarak, makro ölçekli karar mekanizmalarının şeffaflıklarını tartışmaya açar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT