Kopuk Yaşamlar

Tarihler: 02 Nisan 2009 Perşembe ~ 04 Mayıs 2009 Pazartesi

Yer: Piramid Sanat

Adres: Feridiye Cad. No: 23 – 25 Taksim –İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 297 31 15-20-21

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 2, 2009 ~ May 4, 2009
“KOPUK YAŞAMLAR”
2 NİSAN – 4 MAYIS 2009

Genç kuşağın dikkat çekici ressamlarından Bozkaya ALDAŞ, son dönem çalışmalarından oluşan “Kopuk Yaşamlar” isimli 6. kişisel sergisini, 2 Nisan – 4 Mayıs 2009 tarihleri arasında, Piramid Sanat’ta sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

Ankara’da sansüre uğrayan ve iptal edilen sergisini İstanbul’a taşıyan sanatçı; ikili insan ilişkilerine göndermeler yapıyor. İnsanlar arasındaki kopukluğu, iletişimsizliği, güvensizliği ve bunlara bağlı olarak sevgiden yoksun insanları, dışavurumcu bir anlayışla tuvaline aktarıyor… Mekan ve perspektif öğelerini kullanmadan oluşturduğu kompozisyonlarını, gizli bir mekan içinde ve renkler üzerinde zıtlıklar yaparak destekliyor. Figüratif ve mizahi bir anlayışla çalışmalarına yön veren sanatçı, kısa film ve müzik alanlarında da çalışmalar yapmakta.

“Kopuk Yaşamlar” 4 Mayıs 2009 tarihine kadar Piramid Sanat’ta izlenebilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT