Kristof Kolomb Exlibris Yarışması Sergisi

Kristof Kolomb Exlibris Yarışması Sergisi

Tarihler: 25 Mart 2019 Pazartesi ~ 30 Mart 2019 Cumartesi

Yer: Beşiktaş Belediyesi Sergi Salonu

Adres: Nisbetiye Mahallesi Aytar Caddesi Başlık Sokak No:1 Beşiktaş İstanbul

Telefon: 444 44 55

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 25, 2019 ~ Mar 30, 2019

1992'de Bolonga Exlibris Akademisi, Kristof Kolomb Vakfı, Regione Compagna Derneği ve Genova Belediyesince düzenlenen 23 ülkeden 120 sanatçının katıldığı Uluslararası Kristof Kolomb Exlibris Özgün Baskı Yanşması (International Christopher Colombus Contest)'de sergilenmeye değer bulunan eserler Beşiktaş Belediyesi Sergi Salonu (Nisbetiye Mahallesi Aytar Caddesi Başlık Sokak No:1 Beşiktaş - İstanbul)'da 25 Mart Pazartesi saat 14:00 'de yeniden sergileniyor.

30 Mart'a kadar açık kalacak sergide Almanya, Amerika, Belçika, Bolivya, Bulgaristan, Çekoslavakya, Finlandiya, Fransa, Hollanda, İspanya, İsviçre, İtalya, Kolombya, Letonya, Litvanya, Macaristan, Mısır, Moldovya, Polonya, Romanya, Rusya’dan katılan Exlibris sanatçılarının seçme 100 eserini görebilirsiniz.

O yıllarda Türk Exlibris sanatçılarının Kristof Kolomb'un Amerikayı keşfinin 500. yıl kutlamaları arasında yer alan "Uluslararası Kristof Kolomb (1492-1992) Exlibris Özgün Baskı Yanşması"na katılmaları için sanat elçiliği yapan Latife Baştuğ'un kolleksiyonunda bulunan bu sergi Genova Andere Doria Sarayındaki sergileme ve ödül töreninden sonra ilk olarak 1993'de İstanbul Basın Müzesinde ve 2017’de Balat Kültür Evi’nde sergilemişti.

Yarışmanın Juriside Genova Güzel Sanatlar Akademisi Müdürü (Juri Başkanı), Kristof Kolomb Vakfı Başkanı Avv. Gustava Gamalero, Prof. Elena Pongiglione, Prof. Antiono Gramandi, Barcelona Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Joan Lluis da Yebla ve Exlibris Akademisi Başkanı Dott. Remo Palmirani görev almıştı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT