Murat Yılmaz - Prenature

Murat Yılmaz - Prenature

Tarihler: 02 Mart 2024 Cumartesi ~ 30 Nisan 2024 Salı

Yer: OneArc Galeri

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 2, 2024 ~ Nis 30, 2024

OneArc Galeri, 2 Mart – 30 Nisan 2024 tarihleri arasında Murat Yılmaz’ın “PRENATURE” başlıklı kişisel sergisine ev sahipliği yapıyor.

Yılmaz’ın “PRENATURE” adını verdiği sergisi sanatçının varoluş sancılarıyla ortaya çıkar. Sanatçı, kendi varoluş sancılarından beslenen ince ve detaylı çizgilerle dolu eserleriyle izleyiciyi derin bir düşünce yolculuğuna davet eder. Serginin adı olan "PRENATURE", sanatçının doğanın ve insanın özündeki derin bağlantıyı ifade ederken, aynı zamanda varoluşun beklenmedik ve hazırlıksız gelişimini temsil eder.

Yılmaz eserlerinde kendisine özgü sanatsal dilini kullanarak varoluşun karmaşıklığını ve ağırlığı arasındaki dengeyi araştırır. Her çizgi, sanatçının duygusal yoğunluğunu ve düşünsel derinliğini yansıtarak, izleyiciyi eserlerin içine çeker.

"PRENATURE", bir erken doğuşun getirdiği hazırlıksızlıkla yüzleşen, varoluşun karmaşıklığını ve belirsizliğini keşfeden bir sanat yolculuğudur. Murat Yılmaz, çizgileriyle ölümsüzleştirdiği her eserinde, izleyicilere varoluşun derinliklerine dair düşündürücü bir deneyim sunar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT