Musa Aktaş 30. Yıl Özel Sergisi

Musa Aktaş 30. Yıl Özel Sergisi

Tarihler: 21 Şubat 2020 Cuma ~ 21 Mart 2020 Cumartesi

Yer: Hilton Istanbul Maslak

Adres: Maslak, Büyükdere Cd. No:233, 34485 Sarıyer İstanbul

Telefon: (0212) 305 10 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 21, 2020 ~ Mar 21, 2020

Birçok solo sergiye ev sahipliği yaparak sanatçı ve sanatseverleri bir araya getiren etkinliklere destek veren Hilton Istanbul Maslak, Mart ayında ünlü ressam Musa Aktaş’ın sanat hayatının 30.yılına ithafen hazırladığı eserleri, bir ay boyunca otelin sergi alanında ağırlamaya hazırlanıyor.

Hilton Istanbul Maslak otelinin ev sahipliğini üstlendiği, sanatseverler tarafından ilgiyle takip edilen solo sergilerin Mart ayı konuğu ünlü ressam Musa Aktaş oluyor.

Türk resim sanatının önemli isimlerinden biri olan Musa Aktaş’ın, sanat hayatının 30. yılına ithafen hazırladığı eserlerinden oluşan sergi, 21 Şubat tarihinde gerçekleşecek açılış kokteylinin ardından, 21 Mart tarihine kadar otelin lobi alanında sanatseverler tarafından ziyaret edilebilecek.

Sanat eğitimine 1985 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Neşe Erdok atölyesinde başlayan Musa Aktaş, fresko ve serigrafi (elek baskı) bölümlerini tamamlamıştır. Bugüne kadar yapmış olduğu eserler, koleksiyonerlerin yanı sıra yurtdışında da ilgi görmüştür. İstanbul’daki atölyesinde çalışmalarını sürdürmekte olan sanatçı, 1987 yılından beri gerçekleştirmekte olduğu karma ve kişisel sergilerle, sanatseverlerle buluşmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT