ÖrgüFest

Tarihler: 28 Ekim 2018 Pazar ~ 28 Ekim 2018 Pazar 28 Ekim 2018 11:00

Yer: İstanbul Deniz Müzesi

Ücret: 1 Alana 1 Bedava - 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Deniz Müzesi Komutanlığı, Sinanpaşa Mah. Beşiktaş Cad. 6/1 Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0 (212) 327 43 45-46

Faks: 0 (212) 236 68 93

Web: http://denizmuzesi.dzkk.tsk.tr/tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 28, 2018 ~ Eki 28, 2018
Türkiye’nin ilk örgü festivali  ÖrgüFest, tüm örgü severleri buluşturmak için hazırlanıyor.

28 Ekim Pazar günü İstanbul Beşiktaş Deniz Müzesi’nde gerçekleşecek olan ÖrgüFest, müzikten örgü atölyelerine, örgü hikayelerinden tasarımlara kadar farklı etkinliklerle Hobium.com ana sponsorluğunda katılımcıları ağırlayacak.  

ÖrgüFest, iş ve sanat dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirerek aynı zamanda örgü atölyeleri ile ilham kaynağı olacak. ÖrgüFest’te yumak, şiş ve tığ üçlüsü ile müziğin keyfi çıkarılacak, yepyeni örgü tariflerinin adresi olacak.  

ÖrgüFest, kapılarını 11:00‘da açacak ve etkinlik 19:00’a kadar sürecek.

- 12 yaş üstü katılımcılar bilete tabidir.- Bu etkinlik için bir oturma düzeni yoktur.- Etkinlik 11:00-19:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.- Organizasyon şirketi, programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Organizasyon şirketi, uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Hiçbir koşulda bilet iadesi yapılmayacaktır.- Etkinlik günü kapıda satış garantisi verilmemektedir.- Festival alanına evcil hayvan alınmayacaktır. - Festival süresince biletinizi ve bilekliğinizi saklayınız.- Festival alanında yanınızda bulunan eşyaların sorumluluğunun size ait olduğunu hatırlatmak isteriz.- Festival alanına yanıcı, patlayıcı (deodorant, sprey, parfüm vb. gibi), parlayıcı, kesici ve delici olarak kullanılabilecek her türlü alet ve lazer imleci ile girmek yasaktır. - Organizasyon sahibi resmi satış noktalarından alınmayan biletlerin sahiplerini Festival alanından çıkarma hakkına sahiptir. Festival biletleri devredilemez ve iade edilemez.  - Festivale katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı Festival organizasyonuna ait olup katılımcı, Festivale katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.- Yiyecek-içecek satışı yapılacağı için, dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek alınmayacaktır.- İnternet üzerinden alınan biletlerde 1 bilet alana 1 bilet hediyedir. Parekende gişelerimizden bilet satın alan müşterilerimizin hediye biletleri etkinlik günü mekan girişinde kendilerine verilecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT