PhotoWorld 1. Karma Öğrenci Fotoğraf Sergisi

Tarihler: 05 Ağustos 2011 Cuma ~ 25 Ağustos 2011 Perşembe

Yer: PhotoWorld Fotoğraf Merkezi

Adres: Bahariye Caddesi Kuzu Kestane Sokak No: 16 Kadıköy İstanbul İstanbul

Telefon: 0216 418 19 76

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 5, 2011 ~ Ağu 25, 2011

PhotoWorld Fotoğraf Merkezi katılımcıları çalışmalarından oluşan ‘PhotoWorld 1. Karma Öğrenci Fotoğraf Sergisi’ fotoğraf severlerle buluşuyor.

Anadolu Yakası’nın merkezi konumundaki Kadıköy’de, kurulduğu günden bugüne fotoğraf eğitimi veren, fotoğrafa dair farklı konularda atölyeler düzenleyen, yerli ve yabancı sergiler gerçekleştiren PhotoWorld Fotoğraf Merkezi, bu kez atölyelerine katılan öğrencilerinin sergisine ev sahipliği yapıyor.

Sergide manzaradan makroya, mimariden vahşi yaşama kadar toplam 51 renkli ve siyah beyaz fotoğraf yer alıyor. Kurulduğu Nisan 2010 yılından bu yana 500’den fazla katılımcıya fotoğrafın farklı alanlarında eğitimler veren PhotoWorld Fotoğraf Merkezi, herkes için fotoğraf yaklaşımıyla gerçekleştirdiği etkinliklerle fotoğrafseverlere yeni vizyonlar sunuyor.

05 Ağustos 2011 Cuma akşamı saat 20:00’da PhotoWorld Fotoğraf Merkezi Fotoğraf Galerisi’nde gerçekleşecek açılışla fotoğrafseverlerin beğenisine sunulacak olan sergi, 25 Ağustos 2011 tarihine kadar gezilebilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT