Rafet Utku - Mana

Rafet Utku - Mana

Tarihler: 30 Ocak 2024 Salı ~ 30 Mart 2024 Cumartesi

Yer: Maximum UNIQ Hall

Adres: Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Sarıyer İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 30, 2024 ~ Mar 30, 2024

İstanbul’un kültür, sanat ve eğlence mekanlarının başında gelen Maximum Uniq, sahne performanslarına ev sahipliği yaptığı Maximum Uniq Hall fuaye alanında 2024 Sezonu’nun ilk sergisi: Rafet Utku’ya ait ‘Mana’yı 30 Ocak’ta açtı.

Mimar Ressam Rafet Utku Mana sergisi için; ‘Mana arayışıyla ortaya çıkan bu çalışmaların ne başlangıcı ne sonu var. Tıpkı bu paradoks gibi olup bitenler arasında zihnimin içinde de hep bir paradoks hali mevcut. Olanı olduğu gibi kabul edememek ile bardağa deli tarafından bakmak arasında bir yerde duruyorum. Zihnim ise durmuyor bir yerde. Öyle anlar geliyor ki manasızlık da bütünde bir manaya dönüşebiliyor ya da tam tersi…’ diyor...

Okuduğunuzda içinizden ‘Tam da bu!’ diyeceğiniz, popüler kültürün paradokslarını mimleyen Rafet Utku’ya ait metinli işler, Text Art olarak konumlanan akımın izlenmeye değer özel bir seçkisi.

Sanatçının kimi şeylerin altını, kimi şeylerin üstün çizdiği, yazmanın çizmekle birleştiği MANA, dışavurumcu tavrı ile size; bu sergide bir MANA bulursanız ne ALA diyor.

30 Ocak’ta açılan sergi sanat severler tarafından 30 Mart’a kadar, her gün saat 13:00 – 18:30 arasında gezilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT