Şengün Saatçi Alacaklı - Fırçamdan Tuale Yansıyanlar

Şengün Saatçi Alacaklı - Fırçamdan Tuale Yansıyanlar

Tarihler: 08 Ocak 2018 Pazartesi ~ 08 Ocak 2018 Pazartesi

Yer: Galeri Maltepe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 8, 2018 ~ Oca 8, 2018

Maltepe Belediyesi’nin yeni yıldaki kültür-sanat etkinlikleri, emekli öğretmen-şair ve ressam Şengün Saatçi Alacaklı’nın, “Fırçamdan Tuale Yansıyanlar” isimli resim sergisinin açılışıyla başladı.

Uzun yıllar öğretmenlik yapan Şengün Saatçi Alacaklı, beşinci kişisel sergisini Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde açtı. Sergisinde doğayı, insanları, hayvanları, çocukları, doğanın ışıklarını, güzelliklerini anlatmak istediğini ifade eden Alacaklı, “Doğaya baktığımız zaman çok mutlu oluyorum. Keşke bütün insanlar, doğanın güzelliklerini görseler.

O zaman sevme duyguları çok daha fazla gelişir. Sevgi yaşamın çekirdeği. İnsan sevgiyle dolu olunca çalışır, yaratır, geliştirir, güzelleştirir. Sevgi dolu olunca kin, haset, nefret biter. O zaman hayat daha çok insanca yaşamaya değer” diye konuştu. Sergi, 7 Ocak’a kadar Galeri Maltepe’de ziyarete açık olacak. (03.01.2017)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT