Sessizlikte Bir Gün II

Sessizlikte Bir Gün II

Tarihler: 22 Haziran 2021 Salı ~ 01 Ağustos 2021 Pazar

Yer: Galeri Selvin 2

Adres: Abdi İpekçi No:38 Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212.263 74 81

Web: http://www.galeriselvin.com/

E Posta: selvincg@gmail.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 22, 2021 ~ Ağu 1, 2021

Resim ve heykel sanatının ustalarına açtığı sergilerin yanı sıra genç sanatçılara desteği ile de otuz yedi yıldır Türk Plastik Sanatı’nın içinde yer alan Galeri Selvin, 22 Haziran - 1 Ağustos tarihleri arasında farklı kuşaklardan sanatçıların eserlerini sanatseverlerle buluşturuyor.

Galeri Selvin Nişantaşı adresinde, 21 Haziran - 1 Ağustos tarihleri arasında Hakan Cingöz, Huri Kiriş, Yonca Saraçoğlu ve Selim Büyükgüner eserlerinin Işık Gençoğlu küratörlüğünde biraraya geldiği "Sessizlikte Bir Gün II" isimli resim ve heykel sergisi ile yaz sezonuna merhaba diyor.

Atölye 20 sanatçılarından Sevgi Karay ve Pembe Tüzüner'in metal heykelleri, yeni genç yeteneklerden Mert Ergün'ün de mermer yontu heykelinin yer aldığı sergide ayrıca dünyaca ünlü sanatçılar Pablo Picasso'nun çini mürekkep eseri, Henri Matisse, Jean François Millet, Juan Gris'in de orjinal kağıt üzeri desen işleri yer alıyor.

"Sessizlikte Bir Gün II" isimli resim ve heykel sergisi 22 Haziran - 1 Ağustos tarihleri arasında Galeri Selvin'in Nişantaşı adresinde görülebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT