Sinan Logie - Uzun Hava

Sinan Logie - Uzun Hava

Tarihler: 17 Ocak 2018 Çarşamba ~ 20 Ocak 2018 Cumartesi

Yer: Ariel Sanat Gallery

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 17, 2018 ~ Oca 20, 2018

Soyutlamak indirgemek değildir, soyutlamak temele inmek, köke ulaşmak, kaynağı keşfetmek de değildir. Görülebilir olmayanı görülebilir kılmaktır, olsa olsa. Başlangıçta silindir, küp ve koni yoktu, başlangıçta başlangıç da yoktu, hep ortasında oldu ne olduysa… bir ışık düştü evlerin üstüne, bir ressam bir ışığın düştüğünü gördü, evlerin üstüne, evet bir şeyler değişiyordu, renkler, manzara ve perspektif artık eskisi gibi olmayacaktı, doğa sessizce deri değiştiriyordu.

Paul Cèzanne’ın “Estaque deneyimi” sadece plastik bir kırılma değildir, bir ressam, bir sanatçı, bir beden ne yapabilir, sorusunun eksiksiz bir yanıtıdır da. “Estaque’ta Evler” bu yanıtın bizde yansıyan tınılarıyla kuruldu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT