Şude Ulusoy - Tatilciler

Şude Ulusoy - Tatilciler

Tarihler: 10 Şubat 2018 Cumartesi ~ 05 Mart 2018 Pazartesi 12:00 - 19:00

Yer: Kızıltoprak Sanat Galerisi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 10, 2018 ~ Mar 5, 2018

Ressam Şule Ulusoy, “Tatilciler” başlığı altında topladığı yeni çalışmalarını 10 Şubat-5 Mart 2018 tarihleri arasında Kızıltoprak Sanat Galerisi’nde izleyicisiyle buluşturacak.

Konularını yaşamın içinden, gözlemleri ve izlenimlerinden beslenerek seçten sanatçı, Önceleri gece yaşamını, barları, müzikli sofraları, daha sonra caddelerdeki yaşamı, kafeleri, cadde satıcılarını resimlemişken bu kez ‘Tatilciler’i yine eleştirel, daha çok ironi dozu yükselen bir anlayışla kurgulayarak, deniz kenarlarını, güneşlenme iskelelerini ve yine kalabalık kompozisyonları, kuşbakışı geniş panoramalar ve detayına inerek küçük grupları resmetmiş. Ayrıca resimlerindeki insanlar sanatçının görmek istediği gibi, yaşama pozitif bakışını yansıtacak şekilde mutlu ve neşeli.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT