Tarihi Yarımada’ya Genç Bakış

Tarihler: 28 Ekim 2010 Perşembe ~ 06 Kasım 2010 Cumartesi

Yer: İstanbul Yeminli Mali Müşavirler Odası Sanat Galerisi

Adres: İstiklal Cad. No:146 Tünel / Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 60 90

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 28, 2010 ~ Kas 6, 2010

Boğaziçi universitesi Barış Eğitimi, Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin‘Kültür Nehri İstanbul’ Projesi Kapsamında Öğrenci Sergisi Tarihi Yarımada’ya Genç Bakış

Fotoğraf sanatçısı timurtaş onan’ın üniversite öğrencileri ile analog fotoğraf makinesi ve siyah-beyaz negatif film kullanarak gerçekleştirdiği 40 fotoğraftan oluşan “tarihi yarımada’ya genç bakış” sergisi, 28 ekim 2010 çarşamba günü saat 19:00’da istanbul yeminli mali müşavirler sanat galerisi’nde açılıyor.

Sergi yıldız üniversitesi fotoğraf kulübünden; çağrı dural, meltem öztürk, mimarsinan üniversitesi fotoğraf bölümünden; oğuz durmaz, fırat aksoy, reyhan akyol, özgür akpınar ve aysun gündoğdu ve anadolu üniversitesi fotoğraf bölümünden ibrahim koyun’un katılımıyla gerçekleşecektir.

Sergi, ayrıca 14 kasım itibariyle istanbul 2010 avrupa kültür başkenti ajansının kadırga yerleşkesinde ve daha sonra da 02 aralık boğaziçi üniversitesinde sergilenecektir.

Farklılıklara saygı, birlik ve barış teması üstüne resim, heykel, fotograf ve müzik etkinlikleri içeren ‘kültür nehri ıstanbul’ projesi; istanbul 2010 avrupa kültür başkenti katkısı ile gerçekleşmektedir.

Sanatçı timurtaş onan, sergi ile ilgili “üniversite öğrencileri ile analog teknik kullanılarak gerçekleştirdiğim 40 siyah-beyaz fotoğraftan oluşan projede; salt belgesel olmaktan uzak, formun ve lekenin değerlendirildiği yaratıcı eserler amaçlamıştım. Ayrıca çağdaş sanatçılara has aykırılıklarda barındıran artistik bır bakış arayışındaydım. Genç fotoğrafçıların kısa sürede gerçekleştirdikleri serginin sonucu benim açımdan memnuniyet verici oldu. Umarım onlar içinde hoş bir deneyim olmuştur” dedi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT